15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăGabriel Avrămescu a fost numit consilier de stat

Gabriel Avrămescu a fost numit consilier de stat

Gabriel Avrămescu, fostul prefect al judeţului Galaţi a fost numit consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru.

Fostul prefect de Galaţi se poate ocupa şi de reconstrucţia filialei PNL Buzău, în fruntea căreia a fost numit cu titlu interimar, cel mai probabil până anul viitor, când vor fi organizate alegeri.

Joi seară în şedinţa de Guvern, Gabriel Avrămescu a fost eliberat din funcţia de prefect al judeţului Galaţi, pe care o ocupa din decembrie 2019. În locul său a fost numit subprefectul Eugen Hristache.

După ce a fost eliberat din funcţia de prefect, Avrămescu a fost numit preşedinte interimar al PNL Buzău, el urmând a se ocupa de filiala judeţeană rămasă fără preşedinte după demisia lui Cristi Romanescu.

Imediat după alegeri, Romanescu şi-a dat demisia din fruntea PNL Buzău din cauza rezultatelor slabe obţinute de organizaţia buzoiană la alegerile locale.

La scrutinul din 27 septembrie, PNL Buzău a obţinut 10 primării din totalul de 87, în timp ce candidatul PNL la Primăria Buzău, dr. Adrian Zoican, s-a clasat pe locul doi, dar având un scor electoral de 10 ori mai mic decât candidatul PSD, primarul Constantin Toma.

Cele mai citite

O familie de 9 persoane, dintre care șase copii, din Rafah a fost ucisă într-una tac israelian

Un atac israelian a omorât nouă persoane, dintre care şase copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, vineri seara la Rafah, în sudul îndepărtat al...

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...
Ultima oră
Pe aceeași temă