FOTO: George Călin, INQUAM PHOTOS

Florin Roman: Cu structura noului Guvern, din toți așii, noi nu am tras nici unul

Deputatul PNL Florin Roman critică schimbarea din funcția de ministru al Muncii a Violetei Alexandru și pune această decizie pe seama celor care au negociat prost structura actualului Guvern de coaliție.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 30.12.2020 - 10:11

Deputatul liberal Florin Roman a lăudat-o pe Violeta Alexandru pentru munca foarte grea depusă la șefia Ministerului Muncii și critică decizia luată de conducerea PNL de a o schimba din funcția de ministru.

„A fost unul din cei mai buni miniştri ai Guvernului PNL! A “moştenit” peste 19.000 de dosare nesoluţionate şi le-a adus la ZERO, într-un an. Sincer, nu am înţeles, de ce a fost schimbată! Ca de altfel mulţi români! Nimeni nu e ministru pe viaţă, dar sa schimbi lucrurile când ele merg bine, nu prea pot înţelege! Politic, Violeta poarta tinicheaua unui loc 3 pe Bucuresti, dar aici, practic a căzut victima celor care au negociat prost pentru PNL pe Capitala, aşa cum au făcut şi cu structura noului guvern, unde din păcate, din toţi aşii, noi nu am tras nici unul! Pentru munca ta şi reprezentarea PNL in guvern, un sincer bravo, Victoria Violeta Alexandru!”, a scris Florin Roman marți seară pe Facebook.

Florin Roman este unul dintre liberalii nemulțumiți de modul în care Ludovic Orban a negociat posturile în structura Guvernului asigurat de echipa PNL – USR-PLUS – UDMR, acuzându-l într-una dintre ședințele PNL că a acceptat să cedeze ministere importante doar pentru a-și asigura președinția Camerei Deputaților.

Comentarii