Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Florin Cîțu: „Dacă nu erau declarațiile politice, jumătate din PSD era astăzi în pușcărie”

Ministrul Finanțelor Publice sare la gâtul celor din PSD și îi acuză că au avut o strategie de a speria oamenii, de a-i panica.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 30.06.2020 - 11:43

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor Publice, a anunțat ieri situația financiară a economiei românești în condițiile provocărilor pandemiei de coronavirus. Șeful finanțelor este sigur că România va avea un deficit bugetar ce nu va depăși 6,7% din PIB (Produsul Intern Brut) iar contracția bugetară se va situa la sfârșitul anului la valoarea de 2,2% din PIB.

Ministrul Finanțelor Publice, inamicul numărul 1 al celor din PSD, nu a ratat ocazia de a le aminti social-democraților că au creat în mod nejustificat panică atunci când anunțau apocalipsa bugetară a României.

„Rata inflaţiei a scăzut în fiecare lună în guvernarea PNL. Anul trecut, în creştere economică, fără niciun fel de criză, rata inflaţiei era în jur de 4%, iar anul acesta suntem aproape de 2% şi în continuare preţurile scad. Nimic din ce au aruncat în piaţă cei de la PSD nu s-a întâmplat. A fost cumva o strategie a celor de la PSD de a speria oamenii, de a-i panica. Dacă nu ar fi fost ascunşi în spatele declaraţiilor politice, jumătate din PSD era astăzi în puşcărie.”, a spus Florin Cîțu.

În opinia PSD a panicat întreagă Românie doar pentru a câştiga politic, un scenariu ce a afectat economia, mai ales, turismul, dar a avut și darul de a-i fi speriat pe români. „Tot acest lucru a fost o campanie orchestrată, plătită de PSD. Sunt pe reţelele de socializare, televiziunile prietene, reclamele pe online. Nu cred că o reclamă pe un ziar online o faci gratuit, trebuie să plăteşti pentru ea.”, a adăugat Ministrul Finanțelor, citat de Agerpres.

 

Comentarii

loading...