Florentin Pandele, atacuri furibunde după eșecul soției Gabriela Firea

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, i-a luat la rând pe cei pe care-i consideră vinovați că soția sa, Gabriela Firea, nu a primit voturile pentru un al doilea mandat de primar general al Capitalei.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 28.09.2020 - 10:29

Florentin Pandele s-a lansat într-o serie de atacuri grele la adresa adversarilor politici după ce soția sa, Gabriela Firea, PSD, a pierdut în fața lui Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS.

„A mai venit şi această plagă, această nenorocire care s-a abătut asupra României care este USR-PLUS şi au găsit acest dirijor de doi bani şi jumătate care se numeşte Ludovic Orban. Această nenorocire de om care pur şi simplu a distrus un partid istoric, dom-le, nu se poate fără partide istorice, nu se poate fără stângă românească!”, a spus Florentin Pandele la România TV, citat de News.ro.

Primarul reales al orașului Voluntari și-a continuat tirada și nu l-a iertat nici pe Victor Ponta, liderul Pro România, văzut drept omul care nu vrea decât să distrugă PSD.

„S-a găsit şi Victor Ponta, care nu mai ştie ce aranjamente să facă pe sub masă, care spune acum vreo lună de zile: dacă aş avea eu banii lui Pandele... Să-mi verifice conturile să vadă câţi bani am sau unde am eu bani. Acest individ care nu a făcut altceva decât să distrugă PSD-ul şi oricum, este o gloabă a istoriei. Eu sunt băiat de la ţară. Nu am decât două alifii pe mine: untură şi Nivea. Nu mai pot eu să cred ceea ce spune Victor Ponta, Victor Ponta în momentul de faţă este zero barat din punct de vedere politic.”, a adăugat soțul Gabrielei Firea.

Florentin Pandele i-a luat la mână și pe unii lideri PSD, catalogați drept „bărbați politici care se ascund și stau sub masă.”:

„Din seara aceasta voi face politică şi voi fi una din vocile care vor spune ceea ce gândesc fără teamă. Nu mai îi este teamă de absolut nimic, dar de nimic din momentul de faţă, pentru că am văzut: cei mai puternici bărbaţi din România sunt femeile. Jos pălăria pentru femei! Bărbaţii politici care se ascund. Am văzut bărbaţii din PSD care stau sub masă.”

Comentarii