Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fiul actorului Ion Caramitru, Andrei, a intrat în politică: „M-am săturat să stau pe margine”

Fiul actorului Ion Caramitru, consultantul Andrei Caramitru, s-a înscris în Uniunea Salvaţi România, el urmând să se ocupe de clarificarea şi detalierea programului de dezvoltare economică al formaţiunii condusă de Dan Barna.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.01.2019 - 09:54

”Nu pot accepta ce se întâmplă cu România sub mafia prostiei şi hoţiei PSD-ALDE. M-am săturat să stau pe margine, vreau să mă alătur luptei din prima linie. Fără implicare directă a fiecăruia în partidele noi nu putem câştiga. USR are o echipa puternică – sunt oameni curaţi, competenţi şi bine intenţionaţi care funcţionează în singura structură politică care este – intern- 100% democratică.

Am încredere că atunci când o sa ajungem la guvernare vom schimba radical sistemul. Planul economic al USR este singurul care va permite schimbarea structurală a României, va elimina sistemul feudal şi va face tranziţia reală către valorile europene”, a declarat Andrei Caramitru, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Uniunii Salvaţi România.

Andrei Caramitru mai afirmă că va fi ajutat de zeci de experţi.

”Cred că pot ajuta mult prin experienţa mea de aproape 20 de ani în clarificarea şi detalierea programului de dezvoltare economică a USR. Nu voi fi singur – mă alătur unei echipe USR super-competente şi voi fi ajutat de zeci de experţi de cel mai înalt nivel din mediul de business cu care am lucrat în ultimii ani şi în care am mare încredere”, a conchis Andrei Caramitru.

Comentarii

loading...