Sursa foto: https://www.facebook.com/search/photos/?q=firea%20nicu%C8%99or%20dan

Firea îl acuză de demență pe Nicușor Dan

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că vrea suspendarea pentru doi ani a investițiilor publice și private timp de doi ani: „PSD nu susține o astfel de aberație administrativă.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 22.02.2021 - 20:18

 Dacă PNL votează abuzul dement al primarului căruia nu îi pasă de oameni, va avea soarta PNȚ-CD”.

„Capitala intră în colaps! Investițiile publice și private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite împotriva oamenilor! A depus un proiect care va fi dezbatut vineri, prin care suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea atenționează că de la poduri, pasaje, lărgiri de bulevarde, până la construcții rezidențiale ori locuințe sociale, „toate vor fi înghețate 2 ani, pe puțin”.

„Asta înseamnă că vor fi afectați direct cetățenii, prin nefinalizarea lucrărilor edilitare, precum și investitorii care plătesc taxe și impozite la stat și care își vor trimite angajații acasă, îngrosånd șirul șomerilor, precum și persoanele vulnerabile, care așteptau un acoperiș deasupra capului. Probabil asta vrea dreapta în Capitală! Sa pună pe fugă oamenii și capitalurile. Grupul consilierilor social-democrați nu va susține o astfel de aberație administrativă care condamnă Bucureștiul la subdezvoltare iar pe bucureșteni la sărăcire și lipsa unui minim confort. Dacă PNL votează abuzul dement al primarului căruia nu îi pasă de oameni, va avea soarta PNȚ-CD! Instituțiile statului sper să își facă datoria. Este și o problemă de siguranța cetățenilor”, conchide fostul primar general al Capitalei.

Comentarii