Firea, despre "rebelul"din PSD Bucureşti: "Suntem prieteni, dar mi-am exprimat punctul de vedere"

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat, că îl susţine pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului din partea regiunii Bucureşti-Ilfov.

Share

Rl online 0 comentarii

09.03.2018 - 11:50

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, şi-a anunţat intenţia de a candida, deşi nu este susţinut de organizaţia din Capitală, ci doar de organizaţia PSD Sector 5.

"Are rezultate foarte bune şi ca om politic, şi ca primar şi cred că trebuie să îi dăm cezarului ce-i al cezarului. (...) Eu îl respect şi pe el (Daniel Florea, primarul Sectorului 5 - n.r.) suntem colegi, suntem prieteni, dar mi-am exprimat punctul de vedere. De asemenea, întreaga organizaţie regională a votat în acest sens, pentru susţinerea domnului Negoiţă", a spus ea.

Întrebată cum vede competiţia pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului, ea a apreciat că aceasta este una "foarte sănătoasă" şi a menţionat că le urează tuturor succes.

"(O susţin - n.r.) pe doamna Viorica Dăncilă. Am şi propus-o, am şi dat o rezoluţie de la organizaţie", a mai precizat primarul general.

Comentarii