25 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăPoliticăEuroparlamentarul Eugen Tomac despre alegerile din România: "Un milion de voturi anulate...

Europarlamentarul Eugen Tomac despre alegerile din România: “Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite”

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, susține că la alegerile din 9 iunie 2024, în România s-au consemnat “un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite”.

Tomac transmite acest avertisment într-un mesaj postat pe facebook. După cum se știe, partidul lui Tomac, PMP, face parte din alianța USR – PMP – Forța Dreptei, care a obținut un rezultat modest la alegerile din 9 iunie 2024.

“Nu sunt în acestă perioadă cea mai potrivită persoană să dau sfaturi, dar cred, totuși, că este esențial să nu cedăm în fața acestor mizerii care se întâmplă de câteva zile.

FURTUL votului este cel mai grav lucru pentru o democrație. Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite. Este furtul secolului în România! Acești oameni vor să-și păstreze puterea prin furt. Acum, la alegerile locale și europarlamentare, au testat cum funcționează un sistem infect, dar la prezidențiale nimeni nu-i va mai opri.

Furtul votului distruge destine, alungă din politică oameni cinstiți și corecți și face loc multor nulități dispuse să facă orice compromis.

Colegii noștri, Clotilde și Radu, merită să fie susținuți pentru a reuși renumărarea voturilor și a scoate adevărul la iveală. Cauza lor nu mai este una personală, este o luptă națională pentru a apăra adevărul și democrația.

O țară fără vot liber este o țară fără viitor”, avertizează Eugen Tomac.

Un milion de voturi anulate și mii de procese verbale măsluite. Este furtul secolului în România

Clotilde este Clotilde Armand, cea care a pierdut alegerile în Sectorul 1. Radu este Radu Mihaiu, cel care, probabil, a pierdut alegerile în Sectorul 2 al Capitalei. În două secții din Sectorul 2, voturile se renumără, susține primarul Radu Mihaiu.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

România joacă contra Belgiei sâmbătă. Ce jucător român i-a speriat pe „Diavolii roșii”

După ce a pierdut cu Slovacia, scor 0-1, naționala lui Tedesco a ajuns pe ultimul loc în grupa E și riscă să fie eliminată...

Hunedoara: Accident rutier grav cu cinci răniți. Două elicoptere SMURD au intervenit

Un accident rutier între două autoturisme s-a produs, sâmbătă, în zona localităţii Şoimuş, fiind implicate opt persoane, potrivit Antena 3. Din primele cercetări, polițiștii au...

Serbia furnizează arme indirect Ucrainei. La ce valoare se ridică exportul

Exporturile de arme ale Serbiei care au ajuns în Ucraina prin intermediul unor părţi terţe se ridică la aproximativ 800 de milioane de euro...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU

  1. Nici o tara din UE nu se umple de penibil, caricaturizand totodata insasi ideea de democratie, asa cum o face Romania cu prilejul alegerilor de tot felul!
    Consecventa de tip bovin cu care romanii continua sa voteze in masa PSD si PNL, adica sa voteze exact mafiile politice care, in alianta sau separat, ii jefuiesc, ii mint si-i indobitocesc de 33 de ani cu mereu acelasi tip de promisiuni aiurite, facand din ei ”africanii” UE , pare deja..patologica.
    De aceea am un sfat pentru electoratul PSD si PNL! Ciocu mic, si votati-i inca 100 de ani pe șarlatanii si politrucii mafiilor PNL si PSD, cei care au facut din voi ”somalezii” Europei!
    Votand PNL si PSD veti avea in continuare ..ce meritati: PROMISCUITATE! Pentru ca asta votati de fapt: promiscuitate. MINCIUNI, DATORII, si mai ales SARACIE!
    Si poate nu stiati, dar ”Saracia unui popor e cea mai corecta pedeapsa pentru prostia lui” (Ronald Reagan)