Eugen Tomac: "Boicotul este soluţia celor slabi"

Preşedintele PMP a declarat că va merge la referendum nu pentru că îl îndeamnă sau îl convinge cineva, ci pentru că aşa îi dictează conştiinţa. El a făcut un apel pentru ca românii să meargă la vot, afirmând că ”boicotul este soluţia celor slabi ce fug de confruntare.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 01.10.2018 - 18:20

”Nu cred că este cazul să intrăm în polemici mânaţi de ură şi folosind argumente care nu ţin în faţa realităţii vieţii de zi cu zi. Eu voi merge la referendum nu pentru că mă îndeamnă sau mă convinge cineva, ci pentru că aşa îmi dictează conştiinţa. Nu judec pe nimeni pentru propriile convingeri şi valori, dar lăsaţi-mă şi pe mine să decid ce este, din punctul meu de vedere, corect să fac în zilele de 6-7 octombrie”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

El mai susţine că participarea la acest referendum, iniţiat în 2015 de bisericile creştine, este o datorie civică prin care românii vor demonstra că preţuiesc democraţia.

”Or, consultarea cetăţenilor este un exerciţiu caracteristic şi obişnuit într-o societate democratică. Aşa este, politicienii, deşi nu l-au iniţiat, încearcă să profite de acest referendum; PSD, mai ales, este campion european la tehnici de manipulare. În acest caz însă nu este vorba despre ce spune un lider politic sau altul, la acest referendum este vorba despre respectul pe care trebuie să-l oferim, prin participare, celor 3 milioane de români care au cerut modificarea articolul 48 alin. 1 din Constituţie în sensul eliminării cuvântului <soţi> şi înlocuirea acestuia cu sintagma <un bărbat şi o femeie>. Indiferent care este opinia dumneavoastră, ieşiţi la vot. Doar aşa demonstrăm că suntem profund ataşaţi valorilor democratice. În cazul de faţă, boicotul este soluţia celor slabi ce fug de confruntare”, a adăugat liderul PMP.

Comentarii