Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Elena Băsescu candidează la Constanța pentru alegerile parlamentare

Elena Băsescu, fiica fostului șef al statului, a anunțat că va candida, pe lista PMP, pentru un mandat de deputat.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

15.10.2020 - 17:05

Elena Băsescu, fiica fostului șef al statului, va deschide lista de candidați ai filialei PMP Constanța pentru Camera Deputaților.

"Doresc să-mi aduc experienţa pe care am căpătat-o în Parlamentul European. Prin rolul pe care l-am avut în ultimii ani, acela de mamă singură a trei copii, am căpătat o dimensiune diferită a societăţii. Am realizat că societatea românească nu sprijină suficient familiile monoparentale. De aceea voi veni cu o iniţiativă legislativă, cu proiecte legislative care să sprijine foarte mult familiile monoparentale, dar şi să îmbunătăţească natalitatea, o problemă cu care se confruntă România. Doresc să ofer Partidului Mişcarea Populară o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială", a explicat Elena Băsescu la o conferinţă de presă a PMP.

 

Comentarii