10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăDragnea: Pe Corina Creţu să o pună premier Băsescu şi Ponta

Dragnea: Pe Corina Creţu să o pună premier Băsescu şi Ponta

Liderul social-democrat a respins categoric ideea că partidul pe care îl conduce ar putea să ţină cont de sugestii venite din partea unor politicieni din exterior, precum Traian Băsescu sau Victor Ponta, care au apreciat că, în actualul context, Corina Creţu ar fi “o variantă bună de premier”.

“Să o pună ei. (…) Să o pună ei când or să fi în PSD. Ideea că oameni din afara PSD-ului spun PSD-ului care ar fi o variantă bună de premier este o idee pe care eu nu o accept. Asta înseamnă că PSD-ul o susţine în continuare pe Viorica Dăncilă, neavând niciun motiv să nu o facem”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă l-au deranjat criticile pe care Corina Creţu le-a formulat în legătură cu lipsa de performanţă a Guvernului în atragerea de fonduri europene, preşedintele PSD a răspuns: “Mă abţin cu greu, dar mă abţin să comentez”.

Cele mai citite

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

Taylor Swift, atac la adresa lui Kim Kardashian? “thanK you aIMee”

Swift, în vârstă de 34 de ani, și-a surprins fanii în primele ore ale zilei de 19 aprilie, după ce a lansat un album...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...
Ultima oră
Pe aceeași temă