Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dragnea neagă existenţa unor tensiuni între el şi premier

Șeful PSD susține că sunt simple zvonuri care să inducă ideea în exterior că în România este instabilitate politică. "Informaţia că sunt tensiuni între mine şi doamna Dăncilă a avut alt scop - să se ducă în exteriorul ţării - că în România o să apară din nou instabilitatea".

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 19.04.2018 - 23:25

Am urmărit cu atenţie şi am mai încercat să fac legătură cu alte ştiri total mincinoase. De asemenea, am făcut legătura şi cu cuvintele preşedintelui, <salariile le-am crescut până le-am micşorat>, dar ce era mai important, era după aceea: <Asta provoacă instabilitate în România>. Informaţia că, vezi Doamne, sunt tensiuni între mine şi doamna Dăncilă a avut alt scop - să se ducă în exteriorul ţării - că în România o să apară din nou instabilitate politică, ca ambasadele să dea mai departe informaţia", a declarat la Antena 3 Liviu Dragnea.

Întrebat dacă există tensiuni între el şi Viorica Dăncilă, el a spus: ”Categoric nu”.

Dragnea a mai spus că ştirea care anunţa posibilitatea ca premierul să demisioneze, ”dincolo că este mincinoasă, este şi iresponsabilă, pentru că încerca să acrediteze că în România totul e instabilitate, că totul merge rău, că totul este nesigur, şi că există un singur om care ţine lucrurile sub control, şi anume preşedintele Iohannis”.

Dragnea a mai spus că este ”foarte mulţumit” de activitatea premierului şi a Guvernului.

 
”Noi nu facem o guvernare de vitrină, de spectacol. Noi acţionăm în profunzime. E adevărat, unii se pregătesc de prezidenţiale, în timpul ăsta noi schimbăm România. Unii acţionează electoral, noi acţionăm fundamental şi în profunzime. (...) Nu stăm să răspundem la aceste minciuni şi la alte multe inepţii aruncate în spaţiul public de aşa zişi analişti sau specialişti, economişti din opoziţie. Pe noi ne interesează, măsură cu măsură, ca lucrurile să înceapă să se îndrepte”, a mai afirmat preşedintele PSD.

Comentarii

loading...