9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăPoliticăDosar de ultraj pentru un deputat, după ce a făcut-o “nesimțită” pe...

Dosar de ultraj pentru un deputat, după ce a făcut-o “nesimțită” pe o polițistă

Radulescu a continuat să o jignească miercuri pe reprezentata Poliţiei judeţene Argeş, pe care a catalogat-o drept”nesimţită”.

Cătălin Rădulescu, chemat miercuri dimineaţă la Parchetul General, a ieşit de la audieri după aproximativ două ore şi a declarat că este suspect într-un dosar deschis pe numele său în urma unei reclamaţii depuse de reprezentanţi ai IPJ Argeş.

La ieşirea de la Parchetul General, Radulescu a spus că plângerea pe numele său a fost depusă de adjunctul şefului poliţiei Argeş, care i-ar fi suspendat permisul de portarmă. Radulescu a povestit că a contestat în instanţă decizia de suspendare dispusă de poliţiştii din Argeş şi că la instanţă reprezentata IPJ ar fi încercat să discute cu un martor din dosar şi că l-a numit “deputatul mitralieră”. “Acuma o să facem noi plângere penală şi pentru calomnie, şi pentru intimidarea martorilor” a spus Rădulescu.

 Parlamentarul a spus că singurul lucru pe care i l-a spus poliţistei a fost să o catalogheze drept nesimţită.  “Eu am spus că e o nesimţită că spune aşa. Eu sunt medic chirurg, ea nu ştiu cine este” a povestit Cătălin Rădulescu.

 Deputatul PSD a continuat să o jignească pe reprezentata IPJ Argeş şi în faţa camerelor de filmat. “O fac şi nesimţită şi fac şi plângere. Da, e o nesimţită, dacă mă face pe mine, medic chirurg, una cu şapte clase mă face deputatul mitralieră înseamnă că e o nesimţită” a spus deputatul.

 Surse judiciare au declarat pentru News.ro că incidentul a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an şi că poliţista ar fi fost jignită şi ameninţată de către parlamentar pe holul instanţei de judecată. Aceasta a raportat incidentul superiorilor săi, iar dosarul a fost preluat de către procurori.

Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...
Ultima oră
Pe aceeași temă