17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăDominic Fritz, o victorie cu totul neașteptată: L-a spulberat pe Robu la...

Dominic Fritz, o victorie cu totul neașteptată: L-a spulberat pe Robu la Timișoara

Pe locul doi se află Nicolae Robu, cu 34,10%. Cei doi sunt urmați de Voichița Lăzureanu (PSD) cu 1,89%, și Marius Craina (Pro România) cu 0,85%, potrivit tion.ro.  

Pentru Consiliul Local, USR-PLUS conduce cu 42,47%, urmat de PNL cu 34,36%, PSD-PPU cu 4,58%, Pro România cu 1,81% și PMP cu 0,93%.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, pe primul loc se află Cristian Moș, din partea USR-PLUS, urmat de Adrian Mica cu 29,07%, Călin Dobra cu 10,86%, Mircea Sămărtinean (PMP) cu 3,51% și Adrian Pau (Pro România) cu 2,88%.

Actualul primar al Timișoarei și candidat din partea PNL pentru încă un mandat, Nicolae Robu, și-a recunoscut deja înfrângerea.

,,Avem rezultate parțiașe, dar eu zic că deja sunt relevante. Au fost numărate paralel peste 15% din voturi și am pierdut,” a spus Nicolae Robu.

,,Este voința timișorenilor, eu nu pot decât să o respect. Diferența de voturi este mare,” a mai adăugat Robu. 

Cele mai citite

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă