12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăDeschiderea anului şcolar / Aurelian Bădulescu acuză guvernul de incompetenţă

Deschiderea anului şcolar / Aurelian Bădulescu acuză guvernul de incompetenţă

Aurelian Bădulescu, viceprimar al Capitalei şi candidat al PSD pentru Primăria sectorului 3, atacă dur incapacitatea guvernului de a gestiona evenimentul special, prilejuit de începerea unui nou an şcolar.

Într-o postare, intitulată: “Sinistra şi sinistrul au chiulit de la clasa de BUNĂ GUVERNARE”, acuză de nepricepere miniştrii sănătăţii şi ai educaţiei, poreclit “Pepsiglas.”

“Se termină vacanţa! Începe şcoala! Guvernanţii n-au luat trenul din Franţa. Pe inelul sanitar n-au adus o platformă instituţională, cu seturi de reguli precise şi soluţii la probleme.

Dacă sinistrul sănătăţii şi sinistra de la educaţie n-ar fi chiulit de la lecţia de BUNĂ GUVERNARE, ar fi putut avea orice participant la nobilul act al învăţământului dreptul la înzestrare şi la comportamentul potrivit.

LuCOVIZII s-au preocupat la începutul guvernării cum să privatizeze spitalele şi cum să dea străinilor Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Încleştaţi în pandemie, nu ştiu decât să scoată ghiarele la hoţomănii. Nu-s în stare să scrie un GHID coerent de combatere a dezastrelor previzibile.

Şcoli fără dispensare, online fără tablete, dascăli fără salariile mărite, copii fără alocaţiile dublate, bunici cu teamă de COVID-19, măşti lipsă, cei din linia 1, fără bonusuri, rezidenţi neplătiţi, asistente, puse 12 ore la lucru, aiureala din sistemul de sănătate NE condamnă pe toţi.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, acel ce se dorea un comandament de tip militar, e lipsă la APEL. O eventuală calamitate va fi decontată de rezidenţii neplătiţi?

Sistemul penal survolează la acest moment aburii de pe plexiglas-ul, pus de primării. Procurorii beau la popotă PEPSI-GLASS-ul, noua marcă înregistrată a sinistrei de la educaţia naţională, pregâtind asaltul asupra rezidenţilor, fiindu-le frică să pună căpăstru HOŢIEI LIBERALE, cu milioane de măşti şi dezinfectanţi de spălat pietrele din oceane”, a scris Aurelain Bădulescu, pe pagina sa de socializare.

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă