Dâncu: Nu avem niciun fel de plan de colaborare cu USR PLUS

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, susține că social-democrații nu au niciun plan de colaborare cu USR PLUS, chiar dacă s-a zvonit că legăturile sale ar putea duce la deschiderea unei căi de negociere.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

13.12.2020 - 22:23

„Nu avem în acest moment niciun fel de plan, chiar dacă s-a zvonit de câteva ori că legăturile mele din guvernul Cioloș cu acești oameni din USR PLUS ar putea să producă ceva. N-avem niciun calcul și cred că suntem și incompatibili, tocmai prin ideologiile noastre, dacă multă lume spune că ei sunt neo-marxiști și noi suntem niște marxiști mai de centru”, a declarat Vasile Dîncu, care a deținut funcția de vicepremier în Guvernul Cioloș, la Digi24.

Dâncu a făcut aceste precizări referindu-se la faptul că Alexandru Rafila a scris pe un bilet că pe termen lung s-ar putea ajunge la o alianță cu USR PLUS.

„(...)Era și un calcul simplu pe care îl făcea premierul nostru propus: acela că atât de tare PNL va pierde în ultima perioadă, încât singurele două partide care rămân viabile în spațiul public peste un an vor fi PSD-ul și USR PLUS”, a comentat Vasile Dîncu faptul că Alexandru Rafila a scris pe un bilețel că vede posibilă o alianță cu USR-PLUS peste un an.

Comentarii