Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Nu avem nevoie de un preşedinte care nu lucrează sâmbătă şi duminică

Candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, spune că România nu are nevoie de un preşedinte sau de un partid care nu lucrează sâmbăta şi duminica şi care nu lucrează după ora 18 pentru că are "somnul de frumuseţe".

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.10.2019 - 13:20

Dăncilă a mai afirmat că este nevoie de un preşedinte care să nu dea dovadă de aroganţă.

"Avem nevoie de un preşedinte care să muncească 24 din 24 de ore, şapte zile din şapte. Nu avem nevoie de un preşedinte care din când în când, dintr-o vacanţă, mai vine şi atacă Guvernul sau atacă Parlamentul sau pe cineva care l-a deranjat. Nu avem nevoie de un preşedinte sau de un partid care nu lucrează sâmbăta şi duminica pentru că e ziua de odihnă, care nu lucrează după ora 18, că are somnul de frumuseţe. Dumneavoastră lucraţi mereu. Pentru mulţi dintre români nu există sâmbătă sau duminică şi lucrează până noaptea târziu”, a declarat marţi, Viorica Dăncilă. 
 
Ea crede că România are nevoie de un preşedinte care să nu dea dovadă de aroganţă, spunând că Iohannis are multă încredere că va câştiga un nou mandat de preşedinte fiindcă nu vine în rândul oamenilor şi nu discută cu ei. 
 
"Avem nevoie de un preşedinte care să nu dea dovadă de aroganţă. Mă uit la candidatul Iohannis, are atât de multă încredere că va câştiga un nou mandat, nu vine între oameni, nu discută cu oamenii, nu-l vedem decât în grupul Partidului Naţional Liberal, nu îi pasă în rest de ceea ce se întâmplă, nu face campanie, pentru că postul de preşedinte i se cuvine. De noi depinde să schimbăm lucrurile, eu am încredere în oameni”, a transmis candidatul PSD la alegerile prezidenţiale. 
 
Viorica Dăncilă a mai spus că este mai puternică decât Klaus Iohannis şi decât toţi cei care vor să dărâme tot ce s-a construit în această ţară. 
 
"Vă garantez că sunt mai puternică decât toţi cei şapte la un loc. Mult mai puternică decât preşedintele Iohannis cu cei doi locotenenţi: Ponta şi Barna, mult mai puternică decât cei care vor să dărâme tot ce s-a construit în această ţară. Şi vom lupta cu ei până la capăt şi sunt convinsă că împreună cu dumneavoastră, că împreună cu toţi românii din această ţară ne vom câştiga ţara, ne vom câştiga dreptul de a ne spune punctul de vedere şi împreună vom creiona viitorul nostru şi al copiilor noştri”, a mai declarat Dăncilă.

Comentarii

loading...