Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dâmboviţa: Prefectul a semnat ordinul privind încetarea mandatului primarului comunei Aninoasa

Mandatul primarului comunei Aninoasa, Constantin Maricescu, a încetat, prin ordin al prefectului, după ce a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.03.2020 - 22:25

El a fost condamnat într-un dosar al DIICOT legat de iniţierea, constituirea de grupul infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup. Atribuţiile sale vor fi preluate de către viceprimarul comunei.

Prefectura Dâmboviţa a anunţat marţi, printr-un comunicat de presă, că prefectul a emis un ordin privind încetarea de drept a mandatului primarului comunei Aninoasa, Constantin Maricescu, după ce acesta a primit o condamnare definitivă.

“În baza deciziei nr. 250 din data de 10.03.2020, din dosarul 6625/120/2013, a Secţiei Penale şi pentru cauze cu minori şi familie-Curtea de Apel Ploieşti, inculpatul Maricescu Constantin a fost condamnat la 3(trei) ani de închisoare, în temeiul art. 208, alin 1 şi 209 alin 1 lit. a, e, g, i şi cu aplicarea art.41, alin 2 din Codul Penal. Totodată potrivit art. 81 din Codul penal, se dispune condiţionarea suspendării condiţionării executării pedepesei de 3 ani de închisoare, pe un termen de încercare de 5 ani, stabilit conform art. 82 din Codul Penal”, se arată în comunicat.

El a primit condamnarea într-un dosar instrumentat de DIICOT, privind iniţierea, constituirea de grupul infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup.

Atribuţiile primarului vor fi preluate de către viceprimarul comunei, Vasile Holban.

Citește totul despre:

#primar #aninoasa #lazi

Comentarii