Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dacian Cioloş: Încă totul se joacă; Alianţa USR PLUS - una dintre principalele forţe

Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, duminică seara, după publicarea exit-poll-urilor, că "încă totul se joacă", iar Alianţa USR PLUS este una dintre principalele forţe politice ale ţării.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 17.11.2019 - 13:12

"Bravo, Dan! În primul rând, rezultatul din această seară şi pe care îl vom şti mai concret mâine dovedeşte că Alianţa USR PLUS este una dintre principalele forţe ale ţării. Datorită dumneavoastră, a celor care v-aţi mobilizat la vot suntem în măsură să promitem că vom fi acolo la modernizarea României. Nu suntem decât la jumătatea drumului cu aceste alegeri prezidenţiale. Încă totul se joacă, pentru că ceea ce aţi văzut aici nu ia în considerare rezultatul votului din diaspora şi nu ia în considerare ceea ce încă se votează, dar oricum suntem doar la jumătatea drumului şi noi suntem convinşi, cu ceea ce am obţinut la europarlamentare şi acum la prezidenţiale, că Alianţa USR PLUS poate să câştige la locale şi la parlamentare", a afirmat Cioloş, potrivit Agerpres.

El a susţinut că PSD se duce spre istorie.

"În orice caz, Alianţa USR PLUS va fi cea care va aduce aer de modernizare a României. PSD - şi rezultatul din această seară arată - se duce spre istorie şi sunt convins că USR şi PLUS au un destin comun şi vor şti să construiască pe încrederea pe care ne-aţi acordat-o. Mulţumesc lui Dan Barna pentru modul cum a făcut campanie. Prezenţa printre oameni, asta este ceea ce ne propunem, un dialog deschis, concret. Sunt convins că prin ceea ce se va întâmpla în următoarele ore vom şti să mergem înainte şi vom învăţa din lecţia pe care ne-aţi oferit-o mobilizându-ne la vot", a declarat Dacian Cioloş.

Comentarii

loading...