Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cuc după nominalizarea la Transporturi: Mulţumesc premierului Dăncilă pentru încredere

Deputatul PSD Răzvan Cuc mulţumeşte, într-o postare pe Facebook, după nominalizarea la Transporturi, premierului Dăncilă pentru încredere, preşedintelui Dragnea că a crezut în el şi liderului PSD Neamţ, al cărui membru este, pentru susţinere.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.02.2019 - 09:33

"Mulţumesc tuturor colegilor din PSD pentru votul dat în cadrul şedinţei CEX şi în special premierului Viorica Dăncilă pentru încrederea de-a face parte din echipa sa, preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că a crezut în mine dar şi liderului PSD Neamţ, Ionel Arsene, pentru că m-a sprijinit cu toată determinarea. Votul primit astăzi mă onorează şi mă determină să preiau cu şi mai multă hotărâre proiectele din infrastructură care aşteaptă să fie soluţionate de luni bune", scrie Cuc.

El se declară conştient că "Ministerul Transporturilor are nevoie urgentă de un titular care să pună în practică proiectele de infrastructură pentru 2019, mai ales într-un moment în care deţinem Preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi avem pe agenda europeană foarte multe dosare care ţin de Ministerul Transporturilor".

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi seară, că va trimite preşedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ministerele Dezvoltării şi Tranposturilor, după ce Comitetul Executiv al PSD a votat. Propunerile sunt Daniel Suciu, liderul deputaţilor PSD, pentru Dezvoltare şi Răzvan Cuc pentru Transporturi. ”Îl voi şi suna pe domnul preşedinte Iohannis şi sper ca de această dată să fim cu toţii responsabili”, a spus premierul.

Comentarii

loading...