Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Conducerea PSD Caracal a fost dizolvată!

Biroul Permanent Judeţean al PSD Olt a decis, în şedinţa de sâmbătă, dizolvarea organizaţiei PSD Caracal, întrucât ”a fost încălcat frecvent şi grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfăşoare în interiorul partidului”.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 19.10.2019 - 17:20

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Olt, Biroul Permanent Judeţean a decis, în şedinţa de sâmbătă, dizolvarea conducerii Organizaţiei Locale Caracal a PSD.

PSD Caracal era dominat până acum de controversaţii fraţi Ciocan. Dan Ciocan (foto), deputat PSD, era preşedintele organizaţiei locale PSD. Ciocan este unul dintre rivalii liderului PSD Olt, Paul Stănescu.

De asemenea, a decis desemnarea lui Doldurea Ion Marian în calitate de preşedinte interimar al PSD Caracal, în vederea coordonării activităţii, până la data organizării de noi alegeri.

”Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizaţiei respective, a fost încălcat frecvent şi grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfăşoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa şi comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului. Regretăm cele întâmplate în cadrul organizaţiei, dar considerăm că decenţa şi dialogul au fost şi rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt”, se arată în comunicatul PSD Olt. 

Organizaţia susţine că, într-o perioadă dificilă, partidul are nevoie de ”stabilitate şi loialitate”.

”Rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noştri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul şi experienţa politică a conducerii judeţene şi centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale şi de organizare internă”, a mai transmis PSD Olt.

Deciziile PSD Olt urmează să fie validate de Comitetul Executiv Naţional al partidului

Comentarii

loading...