Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Condamnarea lui Dragnea este dovada că sistemul nu iartă și nu uită. Ponta, Oprea și Ghiță să ia aminte

Viorică Dăncilă ar trebui să fie numit Președinte PSD, Liviu Pleșoianu Președinte Executiv al PSD și Șerban Nicolae Președintele Camerei Deputaților. Numai așa Reforma Justiției va putea continua.

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Actualizat: 22.06.2018 - 15:24

Liviu Dragnea trebuie să demisioneze din toate funcțiile. Reforma justiției, susținută timid și de o parte dintre politicienii, dar și publicul de dreapta nu va fi dusă la îndeplinire în spiritul cetățenilor României, dacă liderii acestora sunt sub presiunea unor condamnări.

Condamnarea lui Liviu Dragnea era de așteptat, cum vor fi și celalalte atunci când "sistemul" se va simți din nou puternic și pus la adăpost cu fărădelegile lui.

Liviu Dragnea a făcut parte din "sistem" al cărui deviz a fost "Noi Suntem Statul". A continuat negocierile și inducerile Coaliției PSD- ALDE în amorțeala "euforică" promise de sistem fără să clipească. Dar nu a anticipat că, fiind el "în postura" de a conduce, nu va fi slăbit de cei care nu vor sub niciun chip un politician cu o condamnare și mă refer aici la partenerii noștri strategici.

Greșelile lui Liviu Dragnea și necontenita târguiala cu Sistemul

A cedat și l-a numit pe Sorin Grindeanu în locul lui Sevil Shaideh. Despre Sorin Grindeanu ne amintim cum s-a asigurat în noaptea OUG 13 că s-au luat aprobările, astfel încât din stenograme să reiasă clar că el nu a fost implicat, evident știind ce va urma: "mega mitingul cu Noaptea ca Hoții!"

Cum să dai o ordonanța de urgență târziu în seară, știind că protestatarii #Rezist abia așteaptă un element de emoție să incite și să scoată lumea în stradă? Evident că Florin Iordache, fostul Ministru de Justiție, a fost împins să o facă, din lipsa de răbdare a liderilor PSD cu probleme penale în frunte cu Liviu Dragnea. Numai așa puteai explică unui om simplu de ce au dat o ordonanță noaptea.

A cedat și l-a numit pe Mihai Tudose, aruncându-le în gurile "dulăilor" pe Sevil Shaideh și pe Rovana Plumb. Să ne amintim cât de repede le-a executat sistemul și cu câtă ușurință colegul lor de partid Mihai Tudose le-a făcut "penale"

A cedat și nu a reformat codul penal, așa au ajuns astăzi să fie votate în Parlament niște modificări de genul mix and match cu Sistemul și cu cel al interesului personal al politicienilor. Instituția denunțătorului, cea mai gravă și mai apropiată de comuniști, care în traducerea populară este cunoscută sub denumirea de "Turnator", a rămas, ba chiar s-a mai mărit și termenul de denunțare: până la un an! Asta ce ne spune, că sunt câțiva "pești mari" care trebuie să rămână în continuare anchetați!

În țările civilizate nu există denunțător, există cei care pledează vinovat și beneficiază de reducere, cei care își achită pe loc prejudiciul și cei care aleg să coopereze în baza unei condamnări cu suspendare. Dar în nici un caz, unul care dă o mită la comandă, sau face parte dintr-un grup organizat în vederea comiterii unei fapte de corupție, nu rămâne martor pentru că a făcut DENUNȚ!

O alte năstrușnicie este cea cu abuzul în serviciu care nu este o faptă penală, ci una complementară la o faptă penală, o spune și CCR și o spun și alte țări din UE.

Românii au votat PSD în decembrie 2016, votul lor trebuie să fie respectat. PSD are datoria să-și numească noi lideri nepătați și fără studi Academice la SRI. Gabriel Vlase nu are ce să caute la SIE.

Viorică Dăncilă ar trebui să fie numit Președinte PSD, Liviu Pleșoianu Președinte Executiv al PSD și Șerban Nicolae Președintele Camerei Deputaților. Asta a fi salvarea PSD, dar și a reformei Justiției.

Comentarii

loading...