Foto: Facebook

Clotilde Armand: Nu se pot renumăra voturile, legea nu permite, problema este la procesele verbale

"Nu se poate face renumărarea voturilor, legea nu permite", a declarat, marți seară, Clotilde Armand, candidată la funcția de primar al Sectorului 1.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 29.09.2020 - 18:40

Clotilde Armand continuă să susțină că PSD Sector 1 și primarul Dan Tudorache au încercat să comită o fraudă la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Totuși, Clotilde Armand a susținut, în fața jurnaliștilor, că nu este cazul să fie renumărate voturile întrucât problema este legată doar de procesele verbale provenite de la secțiile de votare, procese verbale care au fost găsite asupra unui bărbat suspect.

Clotilde Armand a evitat să spună dacă ea personal dorește renumărarea voturilor, pe motiv că nu contează părerea ei, dar a spus, în schimb, că "nu se poate face renumărarea voturilor, legea nu permite".

Șeful Poliției Sectorului 1 anunțase, anterior, că 473 de procese verbale de la votul de duminică au fost găsite asupra unui candidat la funcția de consilier în Sectorul 1. Oficialul Poliției nu a spus dacă se poate considera că procesele verbale erau furate, motivând că ancheta e abia la început. 

Pe de altă parte, reprezentanții USR - PLUS consideră că descoperirea proceselor verbale la acel bărbat demonstrează tentativa de fraudă pe care dorea s-o comită PSD.

Atât Clotilde Armand cât și Daniel Tudorache se declară drept câștigători ai funcției de primar în Sectorul 1. 

Comentarii