Foto: Arhivă

Cioloș spune că ar intra la guvernare și că vrea să fie premier

Alianţa USR PLUS este pregătită să intre "mâine" la guvernare, dacă e cazul, a anunțat, duminică, preşedintele PLUS, Dacian Cioloş.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 20.10.2019 - 21:10

Dacian Cioloș a făcut această declarație cu prilejul unei vizite la Iași, unde l-a însoțit pe candidatul la Președinție al alianței USR - PLUS, Dan Barna.

"Acum, nu văd un proiect politic. Noi cu asta venim, Alianţa USR - PLUS, cu un proiect politic. De asta are nevoie România acum, nu de cârpeli şi de înţelegeri pe termen scurt. Evident, ţara trebuie guvernată. Şi nu ne e teamă să ne asumăm lucrul ăsta. Eu am spus-o de mai multe ori - mâine intrăm la guvernare dacă e cazul, dacă avem condiţiile să ne punem în aplicare obiectivele pe care le avem", a susținut Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș, fost premier, a mai declarat și că este dispus să preia, pentru a doua oară, funcția de prim-ministru.

"Da, dacă am avea susţinere pentru obiectivele noastre politice, eu unul mi-aş asuma şi această responsabilitate de prim-ministru sau să susţin un astfel de Guvern. Eu unul sunt gata să îmi asum guvernarea şi acum, dar pe un program foarte clar pentru care vreau să am certitudinea că există susţinere în Parlament", a explicat, duminică, Dacian Cioloș.

Comentarii