Cioloș: Nu vom cere posturi de împărțit pe sinecuri

Copreşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, susține că alianţa pe care o reprezintă nu va cere niciodată posturi în administraţia publică "de împărţit pe sinecuri" şi nici nu va accepta astfel de practici din partea vreunui partener de guvernare.

Share

Ioana Oancea 0 comentarii

Actualizat: 01.12.2020 - 21:24

„USR PLUS nu va cere niciodată posturi în administraţia publică de împărţit pe sinecuri, dar nici nu o să accepte ca un partener de guvernare, oricare ar fi el, să facă lucrurile astea şi atunci evident că este acolo o teamă. Gândiţi-vă, oameni buni, că putem începe să facem nişte lucruri normale într-o societate cu bun-simţ", a declarat Cioloş marţi, la o dezbatere electorală online.

El a mai spus că sunt lucruri începute în 2016 şi care trebuie continuate pentru ca românii să recâştige încrederea în stat, printre acestea - transparenţă, claritate şi predibilitate în decizii. De asemenea, Cioloș a vorbit și despre profesionalizarea administraţiei publice, reducerea birocraţiei prin digitalizare şi informatizare și perspectiva pentru mediul antreprenorial.

Dacian Cioloş, propunerea de premier a Alianţei USR PLUS, a dat asigurări că nu există intenţia de a majora taxe sau impozite, ci dimpotrivă, unul dintre angajamentele asumate fiind eliminarea taxelor pe valoarea salariului minim.

Comentarii