13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăCiolacu spune că PSD își va plăti toate datoriile

Ciolacu spune că PSD își va plăti toate datoriile

“Situaţia partidului este foarte bună, întotdeauna după o campanie electorală există datorii la partid. PSD îşi va onora toate datoriile. Cuantumul îl veţi vedea şi dumneavoastră în momentul în care documentele se vor depune la AEP pentru eliberarea banilor”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri, la finalul şedinţei CExN, întrebat care este situaţia datoriilor PSD.

Preşedintele interimar al PSD nu a confirmat că ar fi vorba despre o datorie de 15 milioane de euro, întrebat în acest sens.

“Nu cred, nu am stat să fac socoteli, să transform din lei în euro, dar, cu certitudine, nu este o sumă ascunsă, această sumă (documentele privind suma – n.r.) va fi depusă la AEP pentru a începe formalităţile”, a completat Ciolacu.

Întrebat dacă între cheltuielile avute figurează şi suma plătită pentru deplasarea făcută de Viorica Dăncilă în judeţul Iaşi în campania prezidenţială, liderul interimar al PSD a replicat: “Nu cred că AEP-ul decontează, nu… totuşi, cred că dacă am fi stat să vedem toată contabilitatea partidului, ar fi durat, totuşi, 24, 48 de ore”.

“Aş vrea, totuşi, să nu aruncăm activitatea unui partid în ridicol, aş vrea să văd şi la celelalte partide ce elicoptere s-au închiriat, sau pe ce perioadă, sau unde s-au dus. Am înţeles, plata, Partidul Social Democrat, pentru greşelile pe care le-a făcut, şi-a primit-o”, a completat Ciolacu.

Cele mai citite

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă