Lideri ai PSD prezinta o propunere de buget al tarii intr-un eveniment de presa, miercuri, 27 ianuarie 2021. Inquam Photos / Octav Ganea

Ciolacu se ține de ironii la adresa DNA și a guvernanților

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că „există suspiciuni clare de măsluire” în privința Măsurii 3 pentru granturi de investiţii: „Eu mă mir că nu a descins DNA”.

Share

Cătălin Șerban 0 comentarii

Actualizat: 17.02.2021 - 23:12

„Dl. Năsui... Au depus 27.000 de companii românești. A venit un ministru - care e un om de bun simț, dar funcția l-a doborât. Plus că există suspuiciuni clare de măsluire. Prima oară le-au spus că primul venit, primul servit. Au fost serviți ultimii, după ce dl. Năsui a avut cont de administrator și a putut să intervină într-o procedură de selecție pe bani europeni. Eu o să depun moțiune și vreau să văd cum USR nu va vota împotriva unui ministru care are o suspiciune clară că a făcut un caz de corupție. Presupun că DNA deja s-a autosesizat și OLAF. Eu mă mir că nu a descins DNA”, spune la România TV Marcel Ciolacu.

El a comentat și afirmațiile premierului Florin Cîțu, care şi-a declarat disponibilitatea de a-l învăţa pe Marcel Ciolacu despre buget - „Aşteptam de la tovarăşul Ciolacu să mă sune să discutăm despre buget. Tovarăşe Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon”, a spus Cîţu.

„I-am transmis că nu trebuie să-l sun eu. El trebuie să sune vreo șapte milioane de români cărora le-a înghețat pensiile, le-a înghețat salariile, le taie sporurile de calculator, care nu mai există de 20 de ani, au distrus Horeca un an de zile. Eu îmi aduc aminte de dl. Cîțu cum spunea că a salvat economia. Acum a venit de la Bruxelles și a zis că ne-au atras atenția cei de la Bruxelles că avem cel mai mare deficit de la nivel european. Mai mult, Comisia Europeană ne-a spus că am mințit că facem inserție de capital pentru IMM-uri, în economie, mai mult că folosiți aceste sume pentru combaterea Covid - ați folosit 1%, cel mai mic nivel din UE”, a reacționat Ciolacu.

Comentarii