Foto: Inquam Photos

Ciolacu insistă că l-a invitat pe Orban în Parlament pentru Legea carantinei, dar a lipsit

Preşedintele Camerei Deputaţilor și al PSD, Marcel Ciolacu, insistă că premierul Ludovic Orban a fost invitat la dezbaterile în Parlament pe proiectul de lege privind carantina şi izolarea, deși Executivul a negat, luni, acest lucru.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.07.2020 - 17:59

Liderul PSD și al Camerei Deputaților a fost întrebat de ziariști cum comentează informația transmisă de la Palatul Victoria, conform căreia nici premierul Ludovic Orban, nici miniştrii din Cabinetul său nu au primit vreo invitaţie la dezbaterile parlamentare asupra Legii privind carantina şi izolarea.

"A fost invitaţie, eu îmi amintesc un răspuns al primului-ministru, fiind la Tulcea parcă, a spus că domnia sa nu trebuie să vină. Ceea ce mă bucur este faptul că domnul Orban mă urmăreşte", a declarat Marcel Ciolacu, luni, într-o conferinţă de presă.

Marcel Ciolacu este președintele Camerei Deputaților, acolo unde proiectul de lege este aprobat încă de joi seară, iar în această săptămână este așteptat votul în Senat, în calitate de Cameră decizională. Fiind întrebat dacă se va face o adresă oficială pentru invitarea premierului Orban la Senat, Marcel Ciolacu a răspuns astfel: "Preşedintele Senatului sunt convins că a şi făcut-o".

După cum se știe, Senatul este condus de Robert Cazanciuc, acesta fiind membru PSD.

Comentarii