Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cimitirul militar din Valea Uzului încinge din nou spiritele. Un nou protest

Preşedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), Csomortányi István, a anunţat că pe 27 iunie va avea loc un protest la Sfântu Gheorghe, la care se va cere demisia sau demiterea prefectului de Harghita și stoparea naţionalizării cimitirului din Valea Uzului. l

Share

Andreea Andrei 0 comentarii

Actualizat: 25.06.2019 - 11:12

,,Am cerut demisia sau demiterea prefectului de Harghita pentru motivul că lucrează împotriva cetăţenilor din judeţul pe care ar trebui să-l reprezinte, stoparea naţionalizării cimitirului din Valea Uzului, care se află în proprietatea şi administrarea comunei Sânmartin din judeţul Harghita şi readucerea cimitirului militar la starea iniţială, înainte de a fi începute lucrările fără autorizaţia de construire emisă în mod legal - fiindcă toate lucrările de acolo au fost realizate conform unei autorizaţii emisă de primăria oraşului Dărmăneşti, care nu are nici drept de proprietate şi nici nu a respectat legea 50 privind autorizarea construcţiilor. Am cerut însă, deocamdată, fără niciun efect. Este o cerere formulată, practic, de la izbucnirea scandalului legat de cimitirul militar", a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul PPMT.

Potrivit lui Csomortányi István, dacă la Miercurea Ciuc au participat în jur de 1 500-2 000 de oameni, organizatorii se aşteaptă la cel puţin acelaşi număr de protestatari şi la Sf. Gheorghe, relatează Agerpres.

Protestul va avea loc la Sfântu Gheorghe, în data de 27 iunie, de la ora 18,00, în piaţa centrală din oraş, a spus sursa citată.

Comentarii

loading...