Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cătălin Ivan: Am votat pentru o alternativă la actuala clasă politică

Candidatul Alternativei pentru Demnitate Naţională (ADN) la Preşedinţia României, Cătălin Ivan, a declarat, imediat după ce a votat, că speră că “este ultima oară când alţii ne pun guvernator“.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

10.11.2019 - 14:03

El a spus că a votat pentru o alternativă la actuala clasă politică.

Cătălin Ivan a votat la ora 11.30, în Iaşi, la o secţie din incinta Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri“.

“Am votat pentru o alternativă la actuala clasă politică. S-a văzut în această campanie foarte clar diferenţa dintre politicienii vechi şi cei noi. Cei vechi au refuzat dezbaterea, au stat ascunşi toată luna. A apărut o nouă generaţie de politicieni în jur de 40 de ani care mă face să fiu optimist. Românii ar trebui să-i voteze pe cei pe care i-au văzut în campanie“, a declarat Cătălin Ivan.

Candidatul ADN afirmă că “nu avem democraţie şi nici alegeri libere“, însă consideră că lupta nu este pierdută.

“Sper că este ultima oară când ne pun alţii guvernator“, a adăugat Cătălin Ivan.

Comentarii