Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Candidații PNL la Primării, stabiliți până sâmbătă

Biroul Politic Național al PNL se va reuni pentru a aproba candidații la funcția de primar în municipiile reședință de județ și candidaturile pentru Consiliile Județene.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 27.07.2020 - 12:55

Ludovic Orban, președintele PNL, a anunțat organizațiile județene că până sâmbătă trebuie să finalizeze listele cu candidații pentru toate primăriile comunelor, orașelor și municipiilor. Dacă validarea candidatului la reședința de județ se va face în Biroul Permanent Național al PNL, candidaturile la celelalte Primării se vor vota în Birourile Permanente Județene ale PNL.

„Am luat decizia de convoca Biroul Politic Naţional al PNL sâmbătă dimineaţă pentru a definitiva toate candidaturile. De asemenea, până sâmbătă fiecare filială judeţeană are obligaţia de a definitiva candidaţii la toate primăriile din judeţul respectiv. BPN-ul validează candidaţii la preşedintele Consiliului Judeţean şi la primăria municipiului reşedinţă de judeţ.”, a anunțat Ludovic Orban, citat de News.ro.

El a adăugat de o săptămână se strâng în teritoriu semnături de susținere pentru candidaturi iar participanții la campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie trebuie să se conformeze unor reguli speciale.

”De asemenea, am luat decizia de a pregăti un ghid pentru toţi candidaţii şi voluntarii noştri în cadrul campaniei, un ghid de organizare a activităţilor de campanie care să reducă riscul de răspândire a virusului, adică obligaţia pentru fiecare voluntar de a purta mască, de a nu acţiona în grupuri mai mari de trei, patru persoane, de a avea dezinfectant la ei.”, a menţionat liderul PNL.

Comentarii