Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Candidata PNL-USR de la sectorul 4, plătită ilegal, zice DNA

Moralista, prinsă cu interlopul din Clanul Duduianu, care strigă "JOS MAFIA," şi-a tras bani ilegali dintr-o casă de avocatură, relevă surse dintr-un dosar DNA

Marius Ghilezan 0 comentarii

15.09.2020 - 10:58

Simona Spătaru se laudă cu peste zece ani de avocatură. A apărat diverşi clienţi în instanţe. A lucrat la casa de avocatură SCPA Ceparu şi Irimia, tocmită cu mulţi bani de la Administraţia Portului Constanţa, instituţie de stat. Sediul acesteia e pe Vasile Mihăileanu, nr 10, aproape de casa lui Traian Băsescu din Bucureşti.

Ancheta Direcția Națională Anticorupție, care l-a vizat pe șeful Portului Constanța, a vizat şi această casă de avocatură.

Citeşte şi: Moralista de la “4” face băi de mulţime cu interlopul

„Numai în 2015 au fost cumpărate abuziv servicii juridice de 250.000 lei. Şefii Portului Constanţa continuă să plătească ilegal avocaţi, deşi raportul Corpului de Control i-a dat deja pe mâna DNA”, scria presa locală în 2 septembrie 2015.

„Potrivit datelor oficiale, numai în 2015, în intervalul ianuarie-august, au fost efectuate plăţi în valoare totală de 247.825,44 lei către trei case de avocatură din Bucureşti. O parte din acestea s-au făcut inclusiv după apariţia, în iunie 2015, a raportului Corpului de Control care le considera ilegale(…).Cele mai multe plăţi, 15 la număr, au fost făcute către Ceparu şi Irimia, ultima, în valoare de 10.929,1 lei, fiind facturată pe 03.08.2015 şi reprezentând contravaloarea serviciilor de asistenţă juridică prestate în luna iulie.”, au scris jurnaliștii de la Replica Online.

 

Comentarii