10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăBuzatu recidivează cu privire la purtarea măștii

Buzatu recidivează cu privire la purtarea măștii

Declarația a fost făcută în condițiile în care specialiștii din toată lumea recomandă purtarea măștilor pentru stoparea răspândirii COVID-19, iar miercuri a fost atins un nou vârf de infectări în România, aproape 3.000 de cazuri. 

Buzatu spune că poartă mască numai ca să nu îi jignească pe cei care respectă această măsură de protecție.

„Am și protestat împotriva simplității unor măsuri aplicate și în special împotriva acelor măsuri care nu ne-au protejat foarte tare. Că purtarea excesivă a măștilor inclusiv în somn nu a dus la rezolvarea infectării cu virusul respectiv”, a spus el.

Buzatu a spus că aplică măsurile „comune” – dezinfectante, masca dacă participă la adunări sau dacă intră în magazine. „Nu cred că mă poate proteja, dar țin cont de oameni și nu vreau să îi jignesc adoptând o atitudine sfidătoare”, a spus pesedistul.

Buzatu nu este la prima ieșire de acest fel. „Terminați cu masca! N-a dovedit nimeni că e un panaceu. Altfel, bolnavii și-ar pune masca și s-ar vindeca”, spunea el în august.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă