Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bunicul Luizei Melencu îi va cere socoteală lui Iohannis despre reabilitarea lui Cristian Popescu

Bunicul Luizei Melencu, fata dispărută de mai bine de 8 luni, a spus, joi, că vrea să-l întrebe pe președintele Klaus Iohannis cu ce drept a fost repus procurorul Cristian Popescu în drepturi.

Share

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 28.11.2019 - 16:59

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a spus că vineri vrea să îl întrebe pe președintele Iohannis, la întâlnirea programată la Palatul Controceni, cum a fost posibil să fie repus în drepturi procurorul Cristian Popescu, cel care nu ar fi permis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra Măceșeanu a sunat la 112 și a cerut ajutor, conform Mediafax.

„Vreau să-l întrebăm pe domnul președinte cu ce drept acel CSM l-a repus în drepturi pe acel Popescu, când el stătea ca un câine pe lângă... și acea fată era schingiuită, cerea ajutor. Vrem să știm cine a îndrăznit, care a fost nesimțitul, că am tot dreptul să fac nesimțit pe acel judecător sau acea judecătoare care l-a repus în drepturi pe acel nemernic de Popescu. Popescu e la fel de vinovat ca Dincă. Exact la fel. Face parte din complicii lui Dincă. Și nu numai Popescu. Și comandantul Poliției, și Alexe, Pistol... sunt foarte mulți. Aici e o încrengătură. Aici, dacă stai și te uiți, înțelegi. Au soția la poliție, soțul la procuratură, ș.a.m.d. La cin’ să mergi să-ți facă dreptate? Nu se poate așa ceva. Trebuie luate măsuri drastice. Poliția din Caracal trebuie terminată. Trebuie să se ia măsuri”, a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, aflata astăzi la Caracal, în fața casei lui Gheorghe Dincă.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, care s-a ocupat de cazul Caracal și nu ar fi permis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă, se poate întoarce la parchet, în urma deciziei de miercuri a Secţiei pentru procurori a CSM, întrunită pentru a discuta cazul lui, după ce Inspecţia Judiciară a început ancheta disciplinară.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că mama Luizei Melencu va fi primită la Palatul Cotroceni, vineri, de către un consilier prezidențial.

Comentarii

loading...