23.6 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăPoliticăBreaking news! Începe măcelul în PSD! Ana Birchall a fost exclusă din...

Breaking news! Începe măcelul în PSD! Ana Birchall a fost exclusă din partid

Ana Birchall, care a creat nemulțumiri în rândul social-democraților prin poziția avută vizavi de Secția specială de investigare a magistraților și nu numai, a fost exclusă din PSD. 

“Este o decizie normală pentru că modul în care s-a poziționat doamna Ana Birchall pe subiectele din justiție a adus mari prejudicii PSD”, a declarat Florin Iordache la ieșirea din sediul partidului.

Pe 5 noiembrie, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, declara că în partid există o mare nemulţumire legată de atitudinea Anei Birchall şi că urmează să aibă loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional în care se va discuta despre acest subiect.

Șeful PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat marţi, la sosirea la ședința CEX, că mai mulţi colegi de organizaţie i-au cerut să fie exclusă din partid fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall.

“Mi-au cerut mai mulţi colegi să discutăm despre doamna Birchall. A făcut suficient de mult rău prin atitudinile pe care le-a avut faţă de deciziile partidului. (…) Dacă oameni din Bihor, din organizaţia mea, mi-au cerut pe WhatsApp să luăm atitudine, să o dăm afară, înseamnă că au ei motivele lor. (…) Toată lumea doreşte păstrarea Secţiei speciale. Nu numai PSD, şi UDMR, şi magistraţii. E un lucru firesc. Nu cred că există nimeni deasupra legilor”, a arătat el, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 760. Congresul Mondial al Ucrainenilor se desfășoară la București

Congresul Mondial al Ucrainenilor se desfășoară la București, la Palatul Parlamentului, în perioada 12 - 15 aprilie 2024. La ceremonia de deschidere, din data de...

LIVE/ Iranul a lansat atacul asupra Israelului

Iranul a lansat un atac fără precedent asupra Israelului. Peste 200 de drone și rachete au fost trimise, majoritatea fiind interceptate de sistemul de...

Sebastian Burduja, despre solidaritate și spirit de echipă

Sebastian Burduja, ministrul energiei, invitat în podcastul Stakeborg, și întrebat ce carte ar fi viața lui, spune că un capitolul din prezent l-ar numi...
Ultima oră
Pe aceeași temă