Foto: arhivă

Breaking news! Începe măcelul în PSD! Ana Birchall a fost exclusă din partid

Ana Birchall, fostul ministru al Justiției, a fost exclusă din PSD la ședința Comitetului Executiv de marți seara, potrivit unor surse citate de Realitatea Plus.

Share

Redacția Online 0 comentarii

12.11.2019 - 19:58

Ana Birchall, care a creat nemulțumiri în rândul social-democraților prin poziția avută vizavi de Secția specială de investigare a magistraților și nu numai, a fost exclusă din PSD. 

"Este o decizie normală pentru că modul în care s-a poziționat doamna Ana Birchall pe subiectele din justiție a adus mari prejudicii PSD", a declarat Florin Iordache la ieșirea din sediul partidului.

Pe 5 noiembrie, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, declara că în partid există o mare nemulţumire legată de atitudinea Anei Birchall şi că urmează să aibă loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional în care se va discuta despre acest subiect.

Șeful PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat marţi, la sosirea la ședința CEX, că mai mulţi colegi de organizaţie i-au cerut să fie exclusă din partid fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall.

"Mi-au cerut mai mulţi colegi să discutăm despre doamna Birchall. A făcut suficient de mult rău prin atitudinile pe care le-a avut faţă de deciziile partidului. (...) Dacă oameni din Bihor, din organizaţia mea, mi-au cerut pe WhatsApp să luăm atitudine, să o dăm afară, înseamnă că au ei motivele lor. (...) Toată lumea doreşte păstrarea Secţiei speciale. Nu numai PSD, şi UDMR, şi magistraţii. E un lucru firesc. Nu cred că există nimeni deasupra legilor", a arătat el, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Comentarii