13.9 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăPoliticăBombă pe scena politică: Iohannis vrea să-l debarce pe Ciolacu

Bombă pe scena politică: Iohannis vrea să-l debarce pe Ciolacu



Klaus Iohannis își dorește să inițieze o moțiune de cenzură împotriva lui Marcel Ciolacu. Este declarația explozivă făcută de jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.


Acesta a mai spus că președintele nu a uitat că premierul nu l-a susținut în obținerea unei funcții importante.

„Cred că plutește în aer și o să dezvolt, o moțiune de cenzură, care să-l execute pe Marcel Ciolacu și să-l scoată din fruntea executivului. Această moțiune de cenzură este pusă la cale, din informațiile pe care le dețin, de Klaus Iohannis, care este foarte supărat de afrontul suferit atunci când a solicitat susținere pentru a fi recomandat de către Guvern, deci de către premier, în poziția de comisar european”, a explicat Sorin Roșca Stănescu, membru al clubului de presă.

Entuziasm și recunoștință din partea președintelui Iohannis, premierului Ciolacu și președintelui Senatului Ciucă după calificarea României în optimi la EURO 2024

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, au transmis, miercuri, mesaje de felicitare echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile EURO 2024, după egalul cu Slovacia.

Şeful statului a punctat că tricolorii le-au adus bucurie românilor.

„Felicitări echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, aţi adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România!”, a scris Iohannis pe Facebook.

Această idee a fost subliniată şi de premierul Marcel Ciolacu.

„Aţi muncit, aţi suferit şi aţi câştigat! Bravo, România! Aţi adus bucuria în sufletul românilor!”, a afirmat prim-ministrul pe aceeaşi reţea de socializare.

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a pus accentul pe faptul că România a realizat o performanţă istorică de Ziua Drapelului Naţional.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

PMP și Forța Dreptei fac alianță și îl susțin pe Ludovic Orban la prezidențiale

Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi partidul Forţa Dreptei (FD) au anunţat, luni, că formează o alianță în perspectiva alegerilor parlamentare și prezidențiale de la...

PMP și Forța Dreptei fac alianță și îl susțin pe Ludovic Orban la prezidențiale

Partidul Mişcarea Populară (PMP) şi partidul Forţa Dreptei (FD) au anunţat, luni, că formează o alianță în perspectiva alegerilor parlamentare și prezidențiale de la...

Raed Arafat dă explicații despre posibilitatea unui sistem de tip Ro-Alert la cutremure

Şeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat, luni, că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până...
Ultima oră
Pe aceeași temă