Băsescu și Voiculescu, scandal pe europarlamentare

Fostul preşedinte Traian Băsescu reacţionează dur după ce Dan Voiculescu a scris despre candidatura sa la europarlamentare:, numindu-l pe acesta "puşcăriaşul cu antene".

Share

Rl online 0 comentarii

12.04.2019 - 15:25

 “Puşcăriaşul cu antene”! Dan Voiculescu are frământări metafizice legate de prezenţa mea pe lista PMP pentru euro-parlamentare, susţinând că “m-aş fi strecurat” pe liste. “Puşcăriaşul cu antene” se face a nu pricepe că pur şi simplu conduc lista partidului pe care l-am creat, asumându-mi la nivel maxim responsabilitatea politică pentru soarta acestui partid la care ţin mult, partid care în viaţa şi atmosfera lui internă începe să semene tot mai mult cu fostul PD/PDL. Mai mult, “puşcăriaşul cu antene” mă acuză, în stil specific slugilor lui de la Antena 3, că am gonit medicii din ţară. Slavă Domnului că nu mă acuză şi pentru plecarea a cca. 220.000 ingineri, zeci de mii de constructori, milioane de agricultori", scrie Trian Băsescu.

El admite că aceştia au plecat în Europa pentru că acolo erau mai bine plătiţi şi pentru că în Italia, Spania, Germania, Franţa ,Regatul Unit, muncind din greu, au putut strânge o brumă de bani. 

"Ei nu au avut la dispoziţie milioanele de dolari ale Statului Român din conturile Crescent pe care să-i transfere în buzunarele proprii, uneori chiar şi prin intermediul unor ziarişti cu ştaif ai Trustului Intact. Ei au optat să muncească în străinătate pentru un trai mai bun. Ei nu au furat banii statului, precum “puşcăriaşul cu antene”. Şi, pentru că trăieşte din banii de la Crescent şi din minciună, “puşcăriaşul cu antene” şi nu eu, este cel care şi-a strecurat pe listele PSD oameni de încredere precum Maria Grapini, Carmen Avram, Cris Terheş, care să transfere minciunile voiculesciene şi propaganda Antenei 3, în interiorul Parlamentului European", precizează fostul preşedinte.

El susţine că, "la schimb, pentru cele trei locuri eligibile primite de “puşcăriaşul cu antene”, toată divizia de propagandă a Antenei 3 si-a pus simbriaşii, ordonat şi cu talent, în slujba unei campanii mincinoase în favoarea lui Dragnea şi a clicii lui, desigur gardaţi de invitatul competent Bogdan Chireac zis şi Morsa Competentă".

Într-un post scriptum, Băsescu ţine să precizeze: "Acesta este un drept la replică.Personal n-aş fi vrut să bag în seamă acest personaj".

Dan Vloiculescu a scris pe blogul său despre Traian Băsescu şi despre candidatura acestuia la alegerile europarlamentare, el având mai multe postări sub titlul "Traian Băsescu încearcă să fugă la Bruxelles. Dar ce lasă în urmă?".

"Observ că printre cei implicaţi în campania electorală pentru Parlamentul European s-a strecurat şi Traian Băsescu, cel care a condus România 10 din ultimii 15 ani. Ce a rămas în urma mandatelor sale? Pe lângă toate celelalte (abuzuri, tăieri neconstituţionale de pensii, crearea unui sistem ocult de subordonare a justiţiei) un mediu rural marcat de boală, sărăcie şi, nu în ultimul rând, de nepăsarea celui aflat timp de 10 ani la conducerea statului român. (...) Situaţia este absolut alarmantă şi în cazul mortalităţii infantile – 9/1000 în mediul rural – cu 3 procente mai mare decat în urban (în lipsa cabinetelor, sarcinile nu sunt monitorizate, iar, după naştere, nou-născuţii nu sunt îngrijiţi adecvat). Ce a făcut Traian Băsescu, în legătură cu această situaţie, în timpul preşedinţiei sale?  A invitat medicii români să plece din ţară! Ce face astăzi? Încearcă să fugă la Bruxelles", a scris Voiculescu.

 

Comentarii