15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăBăsescu: Iresponsabilul de la Cotroceni și inconștientul vesel de la Victoria sacrifică...

Băsescu: Iresponsabilul de la Cotroceni și inconștientul vesel de la Victoria sacrifică un popor

Traian Băsescu anticipează că în curând sistemul sanitar din România va intra în colaps din cauza creșterii alarmante a numărului de noi infectări cu Covid-19 și arată cu degetul acuzator spre președintele Klaus Iohannis și spre premierul Ludovic Orban.

„În goana după popularitate şi voturi, Iohannis şi Orban sacrifică un popor. Fără scrupule, fără urmă de milă pentru nişte amărâţi care vor fi victime sigure, cei doi iresponsabili din vârful statului împing lucrurile înainte. În plină pandemie au redeschis cinematografele, teatrele, restaurantele, şcolile şi organizează două rânduri de alegeri.

În acest timp, SARS-COV-2 seceră zilnic zeci de vieţi, îmbolnăveşte zilnic mii de români care umplu spitalele şi secţiile ATI. Sistemul sanitar se află la limită. Oricâte echipamente s-ar cumpăra, nu sunt cadre medicale calificate. A început să se simtă lipsa medicamentelor necesare tratării COVID-19, personalul medical este epuizat fizic.”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Fostul președinte al României este convins că toate măsurile proaste luate în ultimele luni nu fac decât să ducă la o înrăutățire a situației la nivel național în ceea ce privește incidența noului coronavirus.

„Pentru ce toate acestea? Pentru că iresponsabilul de la Cotroceni şi inconştientul vesel de la Victoria, au impresia că sunt «pe val» de simpatie populară care trebuie valorificată, după mintea lor, chiar şi cu sacrificarea vieţii şi sănătăţii bătrânilor, a copiilor sau a celor care mai au şi alte boli.”, a adăugat Traian Băsescu.

În opinia sa, în situații de criză liderii unei țări trebuie să facă și ce nu-și dorește populația pentru a demonstra că sunt adevărați lideri politici.

Cele mai citite

Un film românesc și unul România – Republica Moldova participă la festivalul de film de la Moscova, în ciuda sancțiunilor asupra Rusiei. Regizorul român...

Un film realizat în România, intitulat "21 de rubini", a fost prezentat în cadrul festivalului de film de la Moscova (19 - 26 aprilie...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Gigantul german BASF are un nou CEO

Markus Kamieth a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al conglomeratului german BASF SE, a informat compania prin intermediul unui comunicat transmis către...
Ultima oră
Pe aceeași temă