Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Barna îl tatonează pe Orban. Mesajul liderului USR, în ziua învestirii

Votul acordat de USR pentru învestirea Guvernului Orban nu reprezintă o garanţie că membrii Uniunii Salvaţi România vor rămâne nepăsători la eventualele derapaje sau la numirile unor persoane cu probleme de integritate, a declarat luni preşedintele formaţiunii, Dan Barna.

Share

Redacția Online 0 comentarii

Actualizat: 04.11.2019 - 15:51

"Domnule Orban, votul de azi, pe care vi-l acordă USR, este un vot care nu e o garanţie că vom rămâne nepăsători la eventualele derapaje care ar putea să se întâmple şi mai ales - şi ştiu că asta este marea provocare şi ştiu că sunteţi conştient de ea - la numirile unor persoane cu probleme de integritate. Astăzi, marea problemă a politicii româneşti este cum aducem cât mai repede 'Fără penali în funcţii publice' ca realitate a legislaţiei naţionale şi cum ne asigurăm că (...) oameni nu doar competenţi, ci şi oneşti şi integri, sunt numiţi în funcţiile publice importante", a precizat Barna, în cadrul şedinţei de plen în care va fi supusă votului învestirea Cabinetului Orban.

Comentarii