16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăPoliticăBădălău (PSD): Sunt convins că Viorica Dăncilă va câştiga în judeţul Giurgiu

Bădălău (PSD): Sunt convins că Viorica Dăncilă va câştiga în judeţul Giurgiu

“Ne ocupăm de campania electorală, sunt convins că doamna Viorica Dăncilă va câştiga în judeţul Giurgiu pentru că giurgiuvenii sunt oameni maturi, înţelepţi care apreciază oamenii de valoare, oamenii muncitori şi oneşti aşa cum este Viorica Dăncilă. Ne dorim o campanie cinstită, corectă, civilizată, fără atacuri la persoană”, a precizat Niculae Bădălău.

El a spus că, în această perioadă, a avut întâlniri cu primarii şi aceştia lucrează foarte bine atât pentru campania electorală, cât şi pentru investiţiile în derulare.

“Primarii lucrează foarte bine, avem lucrări şi sper să finalizăm cât mai repede lucrările pe judeţ. Eu cred că vom câştiga judeţul aşa cum l-am câştigat în ultimele şase-şapte alegeri. Dorim să câştigăm la un scor cât mai mare pentru că în ăştia trei ani am şi muncit pentru judeţul ăsta şi avem a le spune oamenilor destul de multe realizări şi investiţii”, a completat senatorul Niculae Bădălău.

Senatorul PSD Cristian Marciu a adăugat faptul că, în judeţul Giurgiu, prin PNDL 1 au fost finanţate 124 de proiecte cu 591 de milioane de lei totalizând 65,6 kilometri de canalizare, 548,7 kilometri pentru aducţiune de apă 451,7 de kilometri de drumuri comunale şi 33,85 de kilometri de drumuri judeţene.

“În judeţul Giurgiu, în sistemul stradal din comunele judeţului nu cred că puteţi vedea o groapă, pentru judeţul Giurgiu guvernarea PSD, cu PNDL unu şi doi, a fost o mană cerească pentru că nevoile judeţului Giurgiu au fost rezolvate prin aceste proiecte şi acum prin Fondul Naţional de Investiţii au început să fie semnate noi proiecte pentru investiţii în gaze, drumuri. Eu consider că această guvernare, despre care nu am înţeles de ce a trebuit să fie încheiată brusc printr-o moţiune de cenzură, a fost o guvernare dreaptă şi bună şi în favoarea cetăţenilor şi cred că în următoarele tururi de alegeri din România cetăţenii vor aprecia la justa valoare buna guvernare a PSD”, a menţionat Cristian Marciu.

Cele mai citite

Blinken se asigură că Israelul nu va ataca orașul Rafah fără un plan umanitar

Secretarul de stat american Antony Blinken s-a deplasat miercuri la Kerem Shalom, punct de trecere pentru ajutorul umanitar dinspre Israel către Fâşia Gaza, informează...

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...

Estonia închide un punct de control de la granița cu Rusia pe timpul nopții

De la 1 mai, punctul de control Narva-1 de la granița dintre Estonia și Rusia a încetat să mai funcționeze non-stop. Despre acest lucru...
Ultima oră
Pe aceeași temă