Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alexandru Petrescu, despre Iohannis: Un adevărat Arhanghel al Haosului

Ministrul Comunicaţiilor, Alexandru Petrescu, l-a caracterizat, sâmbătă, pe preşedintele Klaus Iohannis, drept ''un adevărat Arhanghel al Haosului'', adăugând că acesta ''îşi cere suspendarea'' pentru a atrage ''aparente procente electorale de la un grup restrâns de fundamentaliş

Share

Rl online 0 comentarii

29.12.2018 - 16:36

"Incontestabilul devine contestabil, logica de funcţionare a administraţiei statului e blocată în toate mecanismele ei, implicarea CCR în a evidenţia evidenţa a devenit uzuală, conduceri ale instituţiilor importante din arhitectura statului se află în etern interimat, ţări din arcul alianţelor sunt populate de funcţionari fără ambasadori şi mai nou, implicarea ultimului bastion de demnitate naţională prin disputarea conducerii şefului Statului Major al Armatei Romane, face din locatarul Palatului Cotroceni un adevărat Arhanghel al Haosului. Acesta îşi cere suspendarea pentru a îşi desăvârşi instaurarea domniei instabilităţii totale în tentativa de a-şi atrage aparente procente electorale de la un grup restrâns de fundamentalişti ai nonsensului", a scris Petrescu pe Facebook.

Potrivit demnitarului, aceasta se întâmplă când mai sunt două zile până la preluarea de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. "Invitaţiile oneste la dialog şi conlucrare ale Guvernului în beneficiul României nu şi-au găsit răspuns într-un partener instituţional care să se poată decupla de jocuri politice autohtone, personale, fără miză naţională", a a adăugat Alexandru Petrescu.

Comentarii