Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sursa foto: Facebook

ALDEXIT din Guvern. Oficialii partidului din eșalonul 2 au zburat de la Palatul Victoria

Au început să plece din Guvern primii secretari de stat ALDE, după două săptămâni de când partidul a votat ieșirea de la guvernare.

Share

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 10.09.2019 - 11:41

Secretarii de stat ALDE de la Energie (Marius Dumitrașcu), Relația cu Parlamentul (Mihai Muzău), Cultură (Viorel Timotei Oprea-Stoian) și Dezvoltare (Sorin Roșu-Mareș) au fost eliberați din funcție, la cerere, de premierul Viorica Dăncilă, deciziile fiind publicate în Monitorul Oficial. A mai plecat din Guvern, tot prin demisie, și vicepreședintele ALDE de la Autoritatea de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore din Marea Neagră (Vasile Gușatu), decizia premierului de eliberare din funcție fiind și ea publicată în MOf. În ministere și agenții încă sunt mulți membri ALDE cu care PSD negociază.

 

Comentarii