Sursa foto: Facebook

ALDE îl urechează pe Victor Ponta

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, îi dă replica liderului Pro România, Victor Ponta, cel care spunea că ALDE s-a întors la PNL și nu știe dacă îl mai susțin pe Mircea Diaconu.

Share

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 23.10.2019 - 16:35

Vosganian susține că ALDE merge în continuare pe mâna lui Mircea Diaconu, dar îl acuză pe Victor Ponta că s-a întors la PSD, din moment ce nu va vota guvernul Orban.

”Am o simplă întrebare pentru Victor : urmând același raţionament bizar, înseamnă că el, dacă nu votează guvernul Orban, o susţine pe Viorica Dăncilă şi se întoarce în PSD?!

 Ca să fie limpede, noi reconfirmăm, dacă mai era nevoie, că Mircea Diaconu este candidatul nostru pentru funcția de președinte al României. Sperăm că va fi, în turul al doilea, un contracandidat redutabil pentru Klaus Iohannis, ceea ce face ca Viorica Dăncilă să fie acum adversarul nostru în atingerea acestui obiectiv. Nu ştiu dacă mai avem acelaşi candidat la preşedinţie ca dl Ponta, se pare, însă, că, în acest moment, prin refuzul său de a sustine formarea noului Guvern, si, în consecinţă, protecţia oferită actualului prim-ministru, se pare că nu mai avem şi aceiaşi adversari politici.

Cât despre anul de graţie 2005 când am introdus cota unică, dacă domnul Ponta regretă modelul prealabil al impozitării progresive din timpul guvernării PSD, îi reamintim că impozitarea pesedistă pe cote progresive începea de la 18% şi se încheia la 40%. Îl rugăm pe dl Ponta să ne spună, pornind de la cota unică actuală de 10%, care sunt categoriile socio-profesionale cărora ar dori să le mărească impozitul pe salariu şi cam la cât.”, a spus Varujan Vosganian.

Comentarii