Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: arhivă

Acuzații grave, la adresa PSD, aduse de Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, ieri, că în unele școli au apărut materiale de propagandă pro-PSD, un exemplu în acest sens fiind judeţul Vrancea.

Share

Emanoil Ursache 0 comentarii

Actualizat: 18.11.2019 - 16:08

„Atenţie la propaganda electorală în şcoli! Solicităm inspectorilor şcolari, directorilor de şcoli şi cadrelor didactice să respingă orice formă de propagandă electorală în unităţile de învăţământ. Ne-a fost semnalat faptul că în unele şcoli au apărut materiale de propagandă pro-PSD. Astfel, în judeţul Vrancea, au fost distribuite aşa-zise sondaje cu întrebări vădit tendenţioase. Hârtiile purtau antetul unei asociaţii-fantomă şi conţineau întrebări referitoare la activitatea Guvernului PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis, iar una făcea trimitere la o realizare a Guvernului Dăncilă”, a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

„Spre deosebire de campania deschisă şi directă a preşedintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulări şi minciuni”, susține aceasta.

„Reamintim că propaganda electorală este strict interzisă în şcoli. Ne dorim o Românie normală, în care şcoala să rămână strict un spaţiu al educaţiei de calitate, nu un canal de propagare a mesajelor politice”, a completat vicepremierul.

Comentarii

loading...