6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăOp & EdOpiniiVin tiriplicii!

Vin tiriplicii!

Individul, stipendiat ani de zile de Fundația pentru o Societate Deschisă, e fin psiholog. A știut să lucreze cu materialul clientului, cu mințile tinerilor. În tehnicile de laboratoare, specialiști ca el sunt de mare valoare în epoca comiterii atentatelor zilnice la spiritualitatea umană, program Mondial îndelung pregătit de discipolii lui Gyorgy Lucacs din cunoscuta Școală de la Frankfurt.

De zece ani e practician al catedrei de futorologie. Acea care pregătește dogmaticii luptei globale de mâine. Învățăceii sunt pregătiți cu unelte de distrugere a personalităților și marginalizarea lor în  cadre minore de viețuire: lupta de gen, salvarea cărăbușilor, incluziunea și apărarea câinilor fără stăpân.

Influencerii, câinii bine dresați

Urmașul lui Young e calificat în profesia de didact al viitorilor practicieni ai pensatului caracterelor și al ridicatului de curcubeee. Omul e bazat. Fixează o lozincă. O așează sus în cui. Și pune câinii unității să latre. Câini, care în prealabil sunt bine dresați.

Pentru ca să simplificăm lucrurile, câinii sunt influencerii de azi. Îi vezi cocoțați fie pe vloguri, fie pe youtube, fie pe facebook, cu pin-ul de (s)elect în coadă sau în cap.

Tot ce se întâmplă azi e pregătit de vreo 20 de ani. Când erau mici, fecundați în uterul securității, mamele viitorilor membri ai elitei progresiste de azi nu știau că dau naștere unor monștri pe care Generația “care nu se întoarce” îi va numi tiriplici.

Ce e acela un tiriplic politic?

Tiriplicul nu e gândac. Că dacă ar fi caleopteră ar fi zdrobit cu pliciul. Dacă ar fi vită ar fi rapid identificată și castrată între arcane. E o simplă nevertebrată, apărută într-o încrucișare nefirească între turul pantalonilor până la genunchi și inelul din nas.   

Tiriplicul s-a făcut mare. A absolvit noile lomonosoave ale Marelui Occident, s-a spart în figuri în cercuri de zdrențuit ființa și de zdrobit caractere, acum e ca nou, omul desemnat să conducă, servit ca  șerbet pe ciorapii de plasă ai noii comuniuni între nesimțire și promiscuitate, poreclită zeflemitor Ordinea Mondială. Lista parțială a personajelor ce pot juca rolul, AICI.

Noile posesoare de viață cresc endemic. Sunt hrănie placentar de îngerul negru de la Davos. Tiriplicii sunt, asemenea lui Burduja, părintele care și-a lăsat copilul mort în îndepărtata Franță, pentru a participa plenar la lovitura de stat din 10 august 2018, care n-a mai fost să fie.  

 Vocile lumii:

“Tiripliciul Vlad Voiculescu, aparent, a apărut din neant, dar foarte bine legendat! El e băiatul cu rucsacul în spate (așa au legendat personajul ) care aducea câteva cutii de medicamente de la Viena (unde lucra într-o bancă celebră) pentru cei care nu-și găseau tratamentul în România! Din start vă voi spune că povestea este fake: da, au existat uneori sincope minore în aprovizionarea cu medicamente (culmea, ieftine și banale) dar acestea au fost generate de presiunea unor producători de medicamente care refuzau să-și plătească anumite taxe statului român! Și da, acei producători șantajau statul român și nu mai aduceau unele medicamente doar pentru a forța scoaterea unor taxe legitime și care aduceau resurse suplimentare pentru sistemul sanitar românesc!” afirmă medical chirurg Lucian Duță, fost președinte al Casei naționale de Sănătate.

 

 

Tiriplicii nu sunt sicofanți ai unei mode. Sunt de-a dreptul jurații lumii noi. Ei vor judeca. Ei vor da sentințe. Sunt inorogii noii cauze a binelui din gadgetării și din praful de stele, înlocuitor de aur

Cazul Vlad Voiculescu

Tiriplicii provin din familii de securiști și de foști ștabi comuniști. Au studiat pe afară, folosesc rom-engleza, sunt plin de bani, dar și de ifose. Într-un cuvânt reprezintă, în limbajul specific părinților, protipendada “mult visată”.

”Tiripliciul (Vlad Voiculescu) are legături adânci cu anumite servicii de informații, dar voi spune doar atât: ȘTIU!!” mai scrie doctoral Lucian Duță.

Bunicul securist, nepotul arivist

 

 

Pentru a fi cât mai convingător, Duță a punctat:

“1.Bunicul lui Voiculescu a fost general de Securitate în centrala DIE de la Viena!
2.Tatăl lui Vlad Voiculescu a fost condamnat definitiv pentru colaborare cu Securitatea, lucru pe care Tiripliciul a încercat să-l ascundă din răsputeri!
3.Retragerea lui bruscă de la Viena și legendarea lui foarte atentă este tipică pentru modul de acțiune al serviciilor de informații!”

Vlad Voiculescu e zero barat la managment sanitar. Pe vremea când era ministru, avea o unică preocupare. Cum să fie înregistrat pentru viitorul său film.

Astăzi, consilier general din partea USR-PLUS, vizează să se facă baron peste spitalele din capitală. E și el din tagma anticorupților, corupt până-n oase. A construit o rețea ilegală de medicamente, având sprijinul pădurilor. N-are școală în domeniu, nu se pricepe la sănătatea oamenilor, decât la demagogie politică. E ceea ce manualele marxiste defineau politrucul (se bagă în toate, dar nu se pricepe la nimic).

Sigur că băieții epilați la sprâncene și la neuroni, în apărarea tiripliciului, vor striga “Penalul.” Lucian Duță a fost rașchetat de DNA, tocmai ca generația în blugii zdrențuiți, pentru care alte argumente nu există, decât cuiul băgat în cap de anticorupție, să urle în apărarea Noului Zeu cu ADN-ul din așternutul securității.

Tiriplicii, sculele sistemelor pentru resetarea lumii

Tiriplicii vor fi noua elită. Ei nu vor fi la fel ca și corupții de ieri, deveniți și nu născuți. Vor fi de-a dreptul gene subsecvente Marii rostogoliri a lumii, numită pompos resetare.

Când l-am auzit și pe Klaus Iohannis cu vorba de clacă a jucătorilor la bursele existenței umane, m-am lămurit cine îl înstăpânește.

Tiriplicii nu sunt sicofanți ai unei mode. Sunt de-a dreptul jurații lumii noi. Ei vor judeca. Ei vor da sentințe. Sunt inorogii noii cauze a binelui din gadgetării și din praful de stele, înlocuitor de aur.

Omul nou e aproape de noi

 

Omul nou, pe care noi nu l-am înghițit la școală, se relevă acum în toată splendoarea lui.

Firește că are laboranți și felceri pe măsură. Nu ca odinioară, biete profe de materialism dialectic și științific, ce nu știau ce e aia o vâltoare, dar profețeau despre viitorul de aur al omenirii, comunismul.

Tiriplicii sunt zilnic rostogoliți pe net de influenceri (noii agenți de propaganda ai sistemului), ba în boxeri cu desene de păduri, ba pe biciclete și cu rucsacuri în spinări, ba tocmindu-se pentru salvarea vreunui brusture în calea tăvălugului dezvoltării.

Un  astfel de specimen e rânduit de minunata lume nouă. Un tâlhar șpilcuit și cu nasul pomădat. Noi ne-am prins, dar la ce ne folosește că vedem dracul gol, când mulțimea din Generația Zombi îl venerează? Timpurile eliberării noastre nu coincid cu cele ale eliberării lor de suflet.

Ghinion, ar spune unul din staborul noii orânduiri.  

P.S. Tiriplicul, conform DEX-ului, este firul răsucit de bumbac mercerizat sau de mătase, folosit la țesut, la brodat sau la împletit. Ca etimologie, e un turcism.

Tiriplicul din povestea noastră e o biată sculă de sistem. Se caracterizează prin aroganță, narcisism și tupeu.

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă