Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Despre o "altfel de şcoală", cu Simona Baciu, Transylvania College

Despre o "altfel de şcoală", despre ce înseamnă să faci cu credinţa ceea ce faci, să faci lucrurile să se mişte într-o direcţie am vorbit cu doamna Simona Baciu, fondatoarea şi directoarea Transylvania College de la ...

Share

Maria Capelos 0 comentarii

05.03.2014 - 11:07
Despre o "altfel de şcoală", despre ce înseamnă să faci cu credinţa ceea ce faci, să faci lucrurile să se mişte într-o direcţie am vorbit cu doamna Simona Baciu, fondatoarea şi directoarea Transylvania College de la Cluj. Promovând valori precum excelenţa - şi aici vorbim de descoperirea a ceea ce are bun fiecare dintre noi, despre capacitatea fiecăruia de a realiza bine ceva - responsabilitate, creativitate şi respect pentru diversitate, Simona Baciu speră să-şi realizeze visul. Un deziderat surprinzător poate pentru unii, se numeşte "visul românesc". Şi poate atunci când îl va atinge, România va arăta altfel.

Citește totul despre:

Comentarii