16.7 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăLifestyleWesley, prezentat la CSMS Iași: Să nu ne mai gândim la retrogradare...

Wesley, prezentat la CSMS Iași: Să nu ne mai gândim la retrogradare niciodată

CSMS Iaşi, echipă nou-promovată în Liga I, și-a prezentat noile achiziți, starul fiind Wesley Lopes, fostul golgheter al Vasluiului. Iași-ul și-a propus obiective îndrăznețe pentru noul sezon.

 "Sper să putem să facem o performanță bună și să nu ne mai gândim la retrogradare niciodată. Să fim pe locurile 8-10 în sus, cel mai bun pe noi!", a declarat noua achiziție a Iașiului, Wesley Lopes, conform Digi Sport.

 "Suntem poate singura echipă la momentul actual care nu are datorii nici către angajați, nici către bugetul statului. Obiectivul pentru acest sezon nu poate să fie în momentul de față decât clasarea în primele 10 echipe", a adăugat și Florin Prunea, preşedintele clubului. 

CSMS Iași a făcut pasul spre noua scenă a fotbalului românesc cu o echipă aflată într-o situație foarte bună, atât din punct de vedere financiar, cât și în ce privește lotul. Fostul golgeter al Vasluiului, Wesley Lopes, 33 de ani, a marcat 61 de goluri în cele 113 meciuri petrecute la FC Vaslui, între 2009-2012. Transferul atacantului brazilian este principala lovitură de imagine dată de cei de la Iași, sperând ca astfel să atragă și mai mult fanii către stadion.

Antrenorul ieșenilor, Marius Lăcătuş, s-a declarat mulțumit de lotul pe care-l pregătește. "La ora actuală am un lot valoros și concurență pe fiecare post este acerbă. Sper ca rezultatele să nu întârzie să apară. Sper ca jocul echipei să crească de la etapă la etapă".

CSMS Iași a remizat cu Viitorul Constanța, scor 0-0, în prima etapă. CSMS va face deplasarea la Mediaș, pentru a juca împotriva Gaz Metan, luni de la 18.30, în etapa a doua a sezonului.

Cele mai citite

TAROM oferă prețuri speciale la zborurile aniversare către Praga și Paris

Compania TAROM oferă 70 de vouchere pentru toate biletele achiziţionate pe site-ul companiei, în data de 18 septembrie, precum şi bilete la tarife începând...

Liga Campionilor la fotbal: Bayern Munchen a zdrobit Dinamo Zagreb cu 9-2

Bayern Munchen a realizat scorul primei etape a Ligii Campionilor la fotbal, în noul format, 9-2 cu Dinamo Zagreb, marţi seara, pe Allianz Arena. În...

Seara Palatului Elisabeta dedicată municipiului Ploiești – miercuri, 18 septembrie 2024

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei va găzdui, la Palatul Elisabeta, miercuri, 18 septembrie 2024, la ora 17, o seară dedicată municipiului Ploiești, Capitala Tineretului...
Ultima oră
Pe aceeași temă