Weekend fashion: Yin și Yang – accesorii care îți completează ținuta

Stilul personal este o noțiune complexă, desi pare relaiv simplă. Iar parte a secretului este să știi să îmbini ținutele, accesoriile. Iată deci cât sunt de importante gențile, pantofii, eșarfele, curelele, bijuteriile.

Diana Moldoveanu 0 comentarii

Actualizat: 05.08.2018 - 12:16

Vara aceasta, căci încă este vară, se poartă culorile explozive, electrice, dar și formele dinamice, versatile care dau impresia fluidității, mișcării. Ca și în cazul coafurilor de vară, se poartă lejeritatea. Tocmai de aceea, borsetele au mare succes. Dar și pantofii pe care îi poți purta toată ziua. Sau croielile lejere, materialele naturale, care nu încarcă. Iar toate acestea pot co-exista într-o simbioză perfectă. Demonstrăm mai jos punând alături câteva piese de la Chemistry, unul dintre cele mai apreciate branduri românești de fashion, care a mizat pe croieli ample, materiale naturale, și Lyria, un alt brand românesc, de data aceasta de accesorii. Iată cât de bine se completează o ținută în culori neutre de exemplu, sau o ținută uni, de toată ziua, cu accesorii în culori vesele, care atrag privirile.

Pe de altă parte, noua colecție Lyria combină principiile arhitecturale cu culori vibrante în spirit urban. Acestora li se adaugă confortul dat de tocurile groase, dar suficient de înalte încât să pună în valoare silueta. Alături de linia de pantofi, Lyria lansează și o colecție-capsulă de borsete unde designerul s-a jucat cu liniile geometrice și a echilibrat proporțiile volumelor, având în minte siluetele și trendurile actuale. Rezultatul: mini-genți inspirate de vibrația orașului, dar cu influențe contemporane ce te duc cu gândul la călătorii misterioase. O mare parte din noua colecție de accesorii este pictată, iar inspirația vine și din motivele tradiționale românești, acestea fiind reunite sub numele RomânIA100, cu trimitere evidentă și elegantă către Centenarul Marii Uniri. Prețurile pentru colecția de pantofi variază între 319 lei și 479 lei, iar borsetele au prețuri cuprinse între 389 lei și 559 lei.

 

Comentarii