10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleFOTO. Volanele, fermecătoare și irezistibile

FOTO. Volanele, fermecătoare și irezistibile

Jabourile, fasoanele modei, așa cum le numea cineva, sau volanele sunt în trend. Amplifică volumul unei rochii sau pe cel al unei fuste. Epatează! Ca extra-accent, nu vom uita de accesorii, însă ni le dorim cât mai simple, tocmai pentru a creiona romantismul rafinat, fără proporții exagerate… Nuanțele vesele și printurile înflorate vor face senzație. Așadar, îndrăznește!

Mânecile unei bluze cu volane dau acel farmec ce ne amintește de veșmintele regești, dar și acea feminitate romantică. Designerii au reinterpretat volanele în fel și chip, iar azi le purtăm în mișcare, supradimensionate, sau simple, aplicate relaxat pentru ca noi să ne mișcăm perfect într-o continuă agitație urbană. Vom întâlni volane și la o ținută sporty-casual, dar și la rochiile din materiale prețioase, potrivite pentru un cocktail.

Culori puternice

De asemenea, să nu uităm de nuanțele puternice în acest sezon, care vor amplifica prin volane acel street-style fermecător. Abundența de culoare face parte din garderoba de vară, iar anul acesta fustele, rochiile sau bluzele sunt prietene bune cu jabourile aplicate pentru un plus de feminitate și farmec.
Atenție la echilibru într-o astfel de ținută! Volanele vor fi asociate cu accesorii cât mai simple, dar moderne. Poți purta sandale cu toc extrem de înalt, pentru un efect spectaculos, sau dimpotrivă, cu încălțări sport sau o pereche de sandale clasice, joase, în stil școlăresc.

Poșeta de vară, retro, nicidecum foarte colorată, va da look-ul casual chic pe care dorim să îl găsim azi în urban. Simplitatea acestui accesoriu va face ca ținuta să fie perfectă.

Bijuteriile sunt multe numai în cazul în care vrei să pozezi în femeia fatală, altfel este indicat să optezi pentru o brățară discretă și poate un inel în trend, însă nu foarte epatant. O ținută accesibilă, frumoasă, în care volanele sunt atribute ale eleganței. Haideți să le vedeți și să vă inspirați.

Fotografii: Etajul Designerilor Români / Studio Cabal

 

 

Cele mai citite

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Iohannis spune că nu s-a gândit la reintroducerea serviciului militar obligatoriu și nici n-o va cere

Președintele Klaus Iohannis a declarat că nu și-a pus problema de reintroducere a serviciului militar obligatoriu în România și a precizat că nici nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă