10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăLifestyleVIDEO: Margherita, dându-se în spectacol pe stradă, îmbrăcată sumar și peste măsură...

VIDEO: Margherita, dându-se în spectacol pe stradă, îmbrăcată sumar și peste măsură de dezinhibată!

Fiica artiștilor din Clejani s-a filmat alături de iubitul său, pe stradă, doar în sutien și colanți, executând un o serie de mișcări provocatoare, deloc inhibată de trecători și complet indiferentă, după cum reiese din imagini, de faptul că reprezentația era susținută într-un loc public.

Comportamentul Margheritei, coroborat cu analizele de laborator ale anchetatorilor, potrivit cărora vedeta ar fi condus autoturismul sub influența unor substanțe interzise, creditează și mai mult ideea că eventualul consum de substanțe halucinogene al fiicei Clejanilor din ziua accidentului nu este deloc un episod izolat.

De altfel, reacția parinților Margheritei de după accident vine să confirme, o dată în plus, varianta anchetatorilor. 

Într-o declarație oferită playtech.ro, vecinii Clejanilor au povestit că, după accident, până spre miezul nopții s-au auzit urlete din casa artiștilor, dar și plânsete, și sunt convinși că Viorica a „altoit-o” pe Margherita, după cele întâmplate. Vecinii susțin că nu este prima dată când artiștii se ceartă și, mai mult de atât, îi critică pe Fulgy și pe Marga, copiii Vioricăi și ai lui Ioniță, pentru felul lor de a fi, dar și pentru faptul că sunt extrem de răi și fără respect față de vecinii lor din localitate. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă